Muzica

#concert Tudor Gheorghe #tarja turunen #concerte #mark knopfler # concerte aprilie #aprilie 2013 #timo mass

Concertele lunii aprilie 2013

O luna plina de muzica si de concerte de tot felul. Asa poate fi caracterizata luna aprilie, care se prezinta chiar si cu cateva premiere la Bucuresti. Astfel, la Sala Palatului, fanii trupei Dire Straits vor petrece o seara memorabila alaturi de solistul Mark Knopfler, care se va afla pentru prima oara in Capitala. Nici iubitorii muzicii traditionale a lui Tudor Gheorghe nu sunt uitati, maestrul organizand in premiera concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut". Iata care sunt concertele lunii aprilie 2013!


Concert Tarja Turunen

Unde: Sala Palatului, str. Ion Campineanu nr. 28

Cand: 11 aprilie, ora 20.00

Pret bilet: intre 90 lei si 245 lei

Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din Capitala intr-o productie extraordinara, cu un concert de inalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din Romania in data de 11 aprilie 2013.


Concert Mark Knopfler

Unde: Sala Palatului, str. Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti

Cand: 25 aprilie

Pret bilet: sold out

Aflat pentru prima oara la Bucuresti in cadrul unui show, Mark Knopfler, fondatorul si solistul trupei Dire Straits, va concerta cu casa inchisa, au anunţat organizatorii. Artistul se va afla la Sala Palatului pe 25 aprilie, in cadrul turneului de promovare al albumului "Privateering".


Concert Tudor Gheorghe

Unde: Sala Palatului, str. Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti

Cand: 1 aprilie, ora 19.00

Pret bilet: intre 60 si 130 de lei


O premiera si pentru maestrul Tudor Gheorghe, concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" va fi sustinut tot la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul acestui spectacol, Tudor Gheorghe va da viata versurilor scrise de poetul Marin Sorescu.


Concert acustic Anathema

Unde: Hard Rock Cafe, Bd. Kiseleff nr. 32, Bucuresti

Cand: 26 aprilie

Pret bilet: 50 de lei in picioare, 60 de lei pe scaun


Pe 26 aprilie, cafeneaua din Herastrau va gazdui un concert acustic al celebrei trupei rock Anathema, ce face parte dintr-o serie exclusivista de evenimente europene, fiind si singurul programat in tara noastra.


Concert Timo Mass

Unde: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj Napoca

Cand: 13 aprilie, ora 23.00

Pret bilet: 30 si 40 de lei


Timo Mass vine la Cluj exact cu o saptamana inainte de lansarea oficiala la nivel mondial a noului sau album intitulat "Lifer". Cu aceasta ocazie, va prezenta cateva dintre viitoarele sale hituri alaturi de cele deja consacrate precum marele hit "First Day".

Sursa foto: baricada.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea