Muzica

#blues #weekend #vama #jazz #concerte #concerte weekend #undercover

Concerte in weekendul 9 - 10 martie

Weekendul care se apropie va fi pe placul tau daca esti fan al concertelor live. Indiferent de genul muzical care iti place, in mod cert vei gasi cel putin un eveniment care sa te atraga. Daca inca nu te-ai decis, poti alege dintre recomandarile noastre de mai jos.


Jazz & Blues, Sambata - 9 martie

Daca "savurezi" cu placere sunetele scoase de un saxofon, atunci va fi o adevarata incantare sa participi la concertul de Jazz & Blues, care va avea loc in La Historia de Cuba, incepand cu ora 21.00.

La saxofon va canta Alex Munte, iar contrabasul va fi manuit de Adrian Neacsu.

Pret: 15 ron
Adresa: Strada Sfantul Stefan, nr. 13


Undercover, Sambata - 9 martie

Spice Club va gazdui in aceasta sambata un concert in care vor rasuna cover-uri faimoase. Trupa Undercover va sustine un concert, iar printre piesele pe care le vor interpreta se numara "Another Brick in The Wall", "Proud Mary", "Have You Ever Really Loved A Woman".

Concertul va incepe la ora 23.00, iar daca vii cu gasca de prieteni este indicat sa iti faci o rezervare la unul dintre numerele 0766.260.390 si 021.312.01.36.

Pret: 10 ron (pentru femei) si 20 ron (pentru barbati).
Adresa: Calea Victoriei, nr. 21-23)


Piano Sundays, Duminica - 10 martie

Duminica bucura-te de un rasfat auditiv, oferit de Allexandru Covaci, care va sustine un concert de coveruri pop si jazz.

Concertul va avea loc in Frame Club din Bucuresti, intre orele 18:00 si 21:00.

Adresa: Bd. Magheru nr. 38B


Vama - Epidemie de iubire, Duminica - 10 martie

Tot duminica, incepand cu ora 20.00, pe scena cinematografului Patria va urca trupa Vama pentru a sustine un spectacol destinat, in primul rand, femeilor.

Pret: 60 ron (acces general) si 100 ron (VIP - scaune in fata scenei si noua carte a lui Tudor Chirila - "Exercitii de echilibru").


Nwada, Duminica - 10 martie

Silver Church va gazdui lansarea albumului de debut, "Balanta", semnat Nwada. Evenimentul va avea loc duminica, incepand cu ora 21.00, iar printre invitati se numara Grigo, DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Cabron si AFO.

Pret: 15 ron
Adresa: Calea Plevnei 61


Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea