Muzica

#dj project #adela popescu #ziua indragostitilor #valentines day #paula seling #concerte #directia 5

Concerte de Ziua Indragostitilor

In fiecare an, in preajma Zilei Indragostitilor, artistii pregatesc publicului concerte speciale dedicate acestui eveniment. In 2013, oferta de evenimente muzicale cuprinde concerte de folk, pop, jazz si punk.


Directia 5 - oferta dubla de Ziua Indragostitilor

Directia 5 ofera in acest an nu unul, ci doua concerte speciale dedicate romanticilor, reunite sub titlul "Valentine's Love Story". Cristi Enache si restul trupei au pregatit un show cu totul special pentru data de 11 februarie, evenimentul urmand sa se desfasoare pe scena Teatrului National din Bucuresti, de la ora 22.00. Al doilea concert Directia 5 de Ziua Indragostitilor este programat pe 14 februarie in incinta cinematografului Patria. Preturile biletelor variaza intre 90 si 200 de lei, in functie de amplasarea fata de scena.

Alina Manole propune concertul-concept "Joia pacatosilor", cu o abordare diferita fata de spectacolele folk-jazz cu care si-a obisnuit publicul. Concertul va avea loc joi, 14 februarie 2013, la Clubul Taranului din Capitala, de la ora 20.00. "Sunt asteptati cei care iubesc, amantii sunt bineveniti, iar prejudecatile trebuie lasate la intratre", a declarat cantareata. Alina Manole va fi acompaniata de pianistul Raul Kusak.


Ziua Indragostitilor cu Paula Seling si Tapinarii

Tot pe 14 februarie, Paula Seling si Big Band-ul Radio au concert la Sala Radio, incepand cu ora 19.00. Cel mai ieftin bilet costa 3 lei, iar cel mai scump - 30 de lei.

De Ziua Indragostitilor, Dan Byron, solistul trupei byron, si Luiza Zan propun publicului spectacolul "Jazzy Valentine's Thursday" la Green Hours 2 din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

In Club A, Tapinarii se amuza pe seama Zilei Indragostitilor. Mai multe detalii poti afla joi, 14 februarie, de la ora 21.00. Intrarea costa 10 lei. Tot in acelasi ton este si concertul ZOB si Niste Baieti din 15 februarie, programat pe scena clubului bucurestean Fabrica, incepand cu ora 21.00. Pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

In aceeasi zi, indragostitii isi pot reaminti cateva dintre hiturile lansate in anii '80 de trupa Bad Boys Blue. Concertul are loc la Cinema Patria, cele mai ieftine bilete costand 100 de lei.

Ziua Indragostitilor este sarbatorita si in alte orase. Poti merge la concertele DJ Project & Adela Popescu (Arad, Club Renaissance, 13 februarie), Vunk (Ramnicu Valcea, Eden Club, 14 februarie) si Fely Donose & The Band (Swiss House Club, Timisoara, 14 februarie).

Sursa foto: ringincentrulvechi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea