Muzica

#andreea banica #hara #parazitii #cargo #mihai margineanu #concerte de ziua barbatului

Concerte de Ziua Barbatului

Ziua Barbatului, adica 5 mai, se sarbatoreste si in acest an asa cum se cuvine, cu mici, bere si….muuuulte concerte. 

Stim, stim, inca nu sarbatoare legala…Si totusi asta nu ne impiedica sa ne distram, indiferent de ora la care reusim sa ajungem la evenimentele cu pricina.

Iata calendarul concertelor pe care merita sa le bifam cu ocazia acestei zile:

Bucuresti

-Concerte Parazitii, Cargo , Taxi, Anna Lesko, Delia, in  Parcul Copilului (B-dul Tineretului nr. 8-10, ora 17:00). Invitati speciali: Mihai Leu, Ionut Iftimoaie, Ion Craciunescu. 

Alba Iulia

-Andreea Banica concerteaza in Tunnel Cafe Club (B-dul Transilvaniei Pasaj), ora 19.00. Invitat special este Iulia Mladin.

Brasov

-Concert Trupa Veche in Vanilla Night (Bulevardul Garii nr. 5, Unirea Shopping Center, et. 3), ora 19. Si aici avem un invitat special: Roxana Tanase.

Cluj-Napoca

-Dj Project sustine un concert in Cafe Leone (Complex Leul), ora 19.00.  In calitate de invitat special va urca pe scena Dania Saplacan.

Constanta

-Dan Helciug si trupa sa, Spitalul de Urgenta, concerteaza in clubul Phoenix (Str. Dobrita Eugeniu, nr. 1), de la ora 19.00.  Tot o fata avem si aici in calitate de invitat special: Zayra Tudor.

Craiova

-Anda Adam si invitatul special al serii, Alina Coltan, semneaza condica de prezenta din Middle Pub (Middle Pub, Str. Petre Ispirescu nr. 17), ora 19.00.

Galati

-In Summer Time (Faleza Dunarii), avem de la ora 19.00 un concert cu Mihai Margineanu, bandul sau si o bruneta sexy: Andreea Tonciu.

Iasi

-De la ora 19.00, Club For Fun (B-dul D. Mangeron, nr. 49) gazduieste o cantare cu cei de la Vunk. Seara este completata de o seducatoare prezenta feminina: Alexandra Naftanaila.

Oradea

-Club Colors (B-dul Decebal, nr. 40) este locul unde ii puteti vedea pe cei doi baieti cucuieti din Dorohoi care canta sub numele de Fara Zahar. Concertul incepe la ora 19:00, iar Nicoleta Macarencu este invitata lor speciala.

Piatra Neamt

-Cassa Loco canta despre Sorel, Fat-Frumos si alte persoaje interesante in Club Tonique (Str. Republicii, nr. 6), de la ora 19.00. Invitat special: Emma Stefan.

Pitesti

-Va mai amintiti de Lavinia, cea care se vaita in in urma cu cativa ani alaturi de Spicy ca ii este frica sa doarma singurica? Lavinia a crescut intre timp si a inceput sa cante pe cont propriu. O va face si de Ziua Barbatului, in clubul La Butoaie (Str. Crinului, nr. 34), dupa ora 19:00. Cat despre invitatul special al serii, acesta se numeste Sanziana Buruiana, o prezenta constanta in paginile tabloidelor din Romania.

Ploiesti

-Corina concerteaza in Doroftei Pub (Str. Victoriei, nr. 4). Evenimentul incepe la ora 19.00: Invitat special: Alice Iotta.

Ramnicu Valcea

-OK Sport Pub (Str. G-ral Praporgescu nr. 5) este gazda concertului sustinut de Hara, iar invitat special este Romina Suvar. Concertul va incepe la ora 19.00.

Resita 

- Xonia , rasfatata de multi cu apelativul “Lady Gaga de Romania”, sustine de la ora 19.00 un concert in Derby Pub (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 3). Invitat special: Raluca Voina.

Sibiu

-In Club Extaz ( DN1), dupa ora 19:00, se da startul unei seri pop-rock. Vedeta serii este trupa Krypton, iar Loredana Chivu invitatul special.

Timisoara

-Maria Radu & Band urca pe scena din Club No Name (Bd. Liviu Rebreanu, nr. 11), de la ora 19.00. Invitat special: Roxana Papas.

Buzau

-Cafeneaua Artistilor (B-dul Nicolae Balcescu) este locul in care trupa Heaven isi da intalnire cu fanii. Concertul incepe tot la ora 19.00. Invitat special: Luciana Popa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea