Muzica

#ziua nationala a romaniei #1 decembrie #concerte

Concerte de 1 Decembrie

De Ziua Nationala a Romaniei, pe langa deja obisnuitele parade militare, slujbe religioase si alte ceremonii, romanii au parte de foarte multe concerte. 

Incepem seria de cantari programate de 1 Decembrie, cu un show al trupei Holograf care va concerta la AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. Dan Bittman si colegii sai vor urca pe scena incepand cu ora 20.30. De la ora 23.00, Clubul Maxx te asteapta la un megaconcert hip-hop cu Guess Who.

Pentru muzica electronica iti recomand sa mergi in Expirat Club | Other Side unde vor mixa: Federico Locchi, Mihai Popoviciu, Moonsound, Greeg si Marika.

Isolier Band iti propune o combinatie de blues, rock si  bossa nova. Trupa va sustine un concert in club 100 Crossroads, de la ora 20.30. Folkistii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei in Cage Club. Incepand cu ora 20.00 vor sustine concerte Emeric Imre si Razvan Crivaci. Folk avem si in E…Varza, dupa ora 21.00, cu Tica Luminare.

In club Control se anunta o seara speciala. Artanu si trupa sa, Partizan, canta despre “Fata mea”, “Deplasarea obiectelor”, “Papusea masculina”. Concertul va incepe la ora 21.00.

Vrei sa stii cam cum ar suna hip-hop-ul mixat cu muzica populara? Atunci este cazul sa mergi in Tralala Club, la concertul de lansare a albumului de debut al trupei Subcarpati. In Princess Club avem tot hip-hop, invitat fiind Grasu XXL.

Amatorii de jazz pot merge de la ora 20.00 in Green Hours 22 Jazz Cafe, unde este programat concertul trio-ului Circle.

Shannon Ceili Band, varianta acustica a formatiei Blackbeers , te invita sa sarbatoresti Ziua Romaniei pe ritmuri irlandeze. Concertul se va tine de la ora 20.30, in Dirty Harry ’s Pub.

Horia Brenciu si HB Orchestra vin de 1 Decembrie cu show-ul “Romania, te ador!” in clubul Tribute, de la ora 23.00, invitati speciali fiind Niculina Stoican, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Nelu Ploiesteanu si actorul Valentin Darie.

"De la Maria Tanase la Edith Piaf - prin Micul Paris" este spectacolul propus de Jezebel in clubul La Historia 1, de la ora 21.00.

In Tago Mago avem concert cu trupa DVA, care vine tocmai din Cehia pentru a-si promova ultimul album , “HU”. Cehii isi dau intalnire cu publicul roman tot de la ora 21.00.

Nu numai Bucurestiul are parte de concerte cu ocazia Zilei Nationale. Brailenii petrec in stil punk cu trupa E.M.I.L., in club Zodiar. Concertul face parte din turneul aniversar “10 ani de abuzuri, excese si imoralitati”.

Tudor Gheorghe aduce spectacolul “Cavalerii felinarelor tarzii” la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sfantu Gheorghe. Incepand cu ora 19.00, spectatorii isi vor aduce aminte de cele mai frumoase din repertoriul trubadurilor de odinioara: “Tot ce-i romanesc nu piere“, “Te-astept diseara-n Cismigiu“, “Cuculeana”,  “Cine ma vede plangand” etc.

Karibe-Balkanika, autointitulat „primul proiect european de fuziune muzicala cu simtire latina, suflet balcanic si inima araba…nascut in Carpati”, are cantare la Gambrinus Pub stage din Cluj-Napoca, de la ora 22.30. Fanii trupei Nightlosers sunt asteptati dupa ora 22.00 in clubul My Way.

Hi-Q se afla in plin turneu national, Mihai, Florin si Dana aterizand pe 1 Decembrie la Braila, in Restoclub Heaven’s.
Rockerii timisoreni isi dau intalnire in Clubul Daos, de la ora 19.30. Pe scena vor evolua: The Arson Project, AbnormyNDeffect, Spiritual Ravishment si Stellar Soul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea