Muzica

#roa #concerte #catalin josan #concert roa #concert catalin josan #zilele basarbiei

Concerte Catalin Josan si ROA la Festivalul "Zilele Basarabiei"

Cea de-a cincea editie a Festivalului "Zilele Basarabiei" va debuta sambata, 24 martie 2012, de la ora 21.00, cu un concert incendiar in Jukebox Venue din Bucuresti.

Pe scena vor evolua intr-un show de exceptie interpreti și formatii indragite de pe ambele maluri ale Prutului. Pentru publicul de la Bucuresti va canta Catalin Josan , un interpret basarabean binecunoscut in Romania, formatia romaneasca ROA, dar și Paralela 47, Condorii Negri si Gandul Matei, trupe indragite din Basarabia.

Participantii vor avea astfel ocazia sa asculte muzica romaneasca de calitate in cadrul unui concert 100% live, intr-o atmosfera fantastica de "Zilele Basarabiei" la Bucuresti.

In cadrul editiei de anul trecut a festivalului au sustinut recitaluri Alexandrina Hristov, Snails, Paralela 47, Gandul Matei, Dubass, Alternosfera , The Rufus. Toate concertele au avut loc in acelasi club.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea