Muzica

#freddie mercury #dan helciug #zoltan andras #sarmalele reci

Concert tribut Freddie Mercury cu Dan Helciug si Zoltan Andras

Pe 22 septembrie, in Jukebox Venue din Bucuresti, va avea loc concertul Tribute to Remember: Freddie Mercury .



Mai multe trupe si voci din Romania il vor celebra muzical pe Freddie Mercury, reinterpretand, in maniera proprie, melodiile Queen.

Pana in acest moment au confirmat prezenta Dan Helciug cu Spitalul de Urgenta , Zoltan Andras ( Sarmalele Reci ) cu un proiect inedit, prezentat in premiera – Jazzapella, Cristina Haios (Impact) – o fana inflacarata a lui Freddie, trupa Cortez – care a starnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiata de original, Odyssey.

Evenimentul are si un scop caritabil . Banii stransi in urma evenimentului vor fi donati catre ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA), pentru achizitionarea de medicamentatie necesara persoanelor seropozitive.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un pret special, de 45 de lei. Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea