Muzica

#arenele romane #concert #taxi #concert taxi

Concert "Taxi" la Arenele Romane

Pe 6 iunie, trupa "Taxi" va "parca" in Parcul Carol din Bucuresti, la Arenele Romane, pentru primul concert intr-un amfiteatru in aer liber. Daca si tu doresti sa-l asculti pe carismaticul Dan Teodorescu, nu mai astepta si cumpara din timp bilete la concert.

Strada Cutitul de Argint numarul 26, chiar in incinta Parcului Carol. Aici, la Arenele Romane pe 6 iunie, incepand cu ora 20.00, va concerta una dintre cele mai iubite trupe din Romania, formatia "Taxi".

In amfiteatrul din parc atmosfera de veselie si umor va fi intretinuta de piesele binecunoscute, de la consacratele "Mi-e dor si doare", "Jumatatea mea", "Ea inca ma iubeste", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor doua cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking”", potrivit eventim.ro.

Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacsu, Darius Neagu si Kerezsi Csongor se vor intalni cu admiratorii de toate varstele, in cel mai important concert al trupei Taxi al acestui an.


Primul show in aer liber pentru Taxi

De fapt, este pentru prima data cand "Taxi" sustine un concert de anvergura intr-un amfiteatru in aer liber, asa ca atmosfera va fi speciala, diferita de concertele in spatiu inchis.

Filosofia trupei? "Taxi" inseamna deopotriva veselie, spontaneitate, bucuria de a trai, dar si romantism, accente lirice, ironice si, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente si charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa in randul celor mai iubite, fiind sustinuta de categorii largi de public de toate varstele si din toate categoriile sociale.

De aceea, concertul de la Arenele Romane va fi o intalnire memorabila pentru toti admiratorii trupei, care este pusa intr-un context inedit.


Bilete cu CD


Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Call Center 1951 si online pe eventim.ro

Daca achizitionezi bilete VIP Exclusive, te vei bucura in acelasi pret si de albumul "Cele 2 cuvinte" cu autografele membrilor trupei! CD-urile vor fi inmanate in ziua evenimentului, la intrarea in locatie.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea