Muzica

Concert SIM & TIPTIL

Trupele Sim si Tiptil vor concerta joi, 5 noiembrie, ora 21.00 in clubul bucurestean 100 Crossroads. Bilet de intrare 10 lei.

SIM este o trupa de alternative pop-rock infiintata in 2007. Numele este un acronim pentru „as I am”, pentru ca muzica si versurile SIM reflecta modul in care sunt si simt membrii trupei. Nici mai mult, nici mai putin. SIM canta pentru toate varstele, toate gusturile si toate categoriile de oameni care se regasesc in tonul optimist sau nota melancolica a pieselor lor.
Componenta: Danni Ionesco (voce), Florin Panianopol ( chitara solo/chitara ritm), Radu Dipratu (chitara), Andrei Constantinescu (bass),  Robert Patan (clapa/orga electronica) si Mihai ( Michi ) Potorac ( tobe ).
 
TIPTIL reprezinta un proiect nou ce isi va face debutul in aceasta seara. Raluca si Iulia (voci), Cristi (chitara), Bujor (bas) si Ciprian (tobe) va asteapta sa-i descoperiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea