Muzica

#eveniment #timp liber #seal #concert taxi #concert romania #bilete seal

Concert Seal la Bucuresti: detalii despre program, bilete si setlist

Seal, unul dintre cei mai apreciati cantareti britanici din zona muzicii soul, concerteaza pentru a doua oara la Bucuresti, luni, 27 noiembrie. Evenimentul, programat sa aiba loc pe scena Salii Palatului incepand cu ora 20.00, face parte din turneul de promovare a noului album Seal, intitulat "Soul 2".


Taxi, din nou pe aceeasi scena cu Seal

Inainte ca Seal sa urce pe scena, spectatorii se vor reintalni cu cei de la Taxi. Dan Teodorescu si colegii sai vor prezenta cateva piese de pe recent lansatul disc "Cele doua cuvinte", dar si melodii clasice ca "Aici sunt banii dumneavoastra" sau "Criogenia salveaza Romania".

Aceeasi trupa Taxi a avut ocazia sa deschida si primul concert al lui Seal la Bucuresti, din anul 2006.


Bilete la concertul lui Seal

Biletele pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti) si online, pe eventim.ro. Pentru acest concert sunt disponibile cinci categorii de bilete:

- VIP Exclusive - 426 lei
- VIP - 288 lei
- Categoria I - 192 lei
- Categoria II - 150 lei
- Categoria III - 96 lei


Ce piese ar putea canta Seal la Bucuresti

In concertele din noul turneu Seal, setlisturile au continut intre 16 si 20 de piese. In general, Seal nu a operat mari schimbari de setlist de la un concert la altul. Sunt sanse mari ca artistul britanic sa interpreteze la Bucuresti urmatoarele piese:

- If I'm Any Closer
- Killer
- Back Stabbers
- Love TKO
- Prayer For Dying / Just Like Before
- Love Don't Live Here Anymore
- Here I Am (Come And Take Me) / Get It Together / Knock On Wood
- Let's Stay Together
- State Of Grace
- My Vision
- The Beginning
- Tinsel Town
- Kiss From a Rose
- The Right Life
- Crazy

Bis:

- I'll Be Around
- Secret
- Amazing


Cine este Seal

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa "Kiss from a Rose", care a figurat pe coloana sonora filmului "Batman Forever" (1995). Cariera lui Seal numara opt albume de studio, vandute in peste 20 de milioane de exemplare.

Sursa foto: billboard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea