Muzica

#michael bolton #concert #concert bucuresti #Michael Bolton concert #Michael Bolton bucuresti

Concert Michael Bolton la Bucuresti: ce balade romantice pot auzi live fanii romani

Michael Bolton, unul dintre cei mai iubiti cantareti de balade romantice din lume, revine pentru a treia oara pe scena Salii Palatului din Capitala si pentru a cincea oara in tara noastra. Celebrul artist va sustine un concert extraordinar in fata publicului bucurestean, pe data 16 Mai 2013.

Hiturile care l-au facut celebru pe Michael Bolton inca din anii '80, "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "Said I Loved You ... But I Lied" sau "When a Man Loves a Woman", vor rasuna din nou pe scena Salii Palatului. Concertul va avea loc pe data 16 mai, incepand cu ora 20.00 si se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii, potrivit eventim.ro.


Michael Bolton detine doua premii Grammy

In cei peste 35 de ani de cariera, Michael Bolton a frant inimile milioanelor de femei cu baladele sale de dragoste, reusind sa vanda peste 53 de milioane de albume si single-uri. El a lansat 17 albume de studio si 35 de single-uri, 9 dintre acestea ajungand rapid numarul unu in topuri muzicale de succes, precum Billboard Hot 100.

Nu este de mirare ca a reusit astfel sa castige si doua premii Grammy, precum si sase trofee "American Music Awards".


A compus pentru Lady Gaga

Desi putina lume stie, Michael Bolton este si un reputat compozitor, talentul sau manifestandu-se pentru mai multi artisti celebri, cum sunt Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Lady Gaga, Kanye West si multi altii.

De asemenea, talentatul muzician a cantat alaturi de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si B.B. King.


Michael Bolton revine pentru a cincea oara in Romania

Cantaretul se afla pentru a cincea oara in Romania, cel mai recent concert avand loc la Constanta in urma cu trei ani. Biletele pentru spectacolul din 16 mai sunt disponibile prin retelele bilete.ro (Oficiile Postei Romane si reteaua magazinelor Inmedio) si eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti), precum si casele de bilete de la Sala Palatului.

Preturile se situeaza in functie de categoria de bilete, de la 80 de lei pana la 780 de lei.

Sursa foto: stardomreport.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea