Muzica

Concert Eric Martin la Bucuresti

Eric Martin , vocalul legendarei trupe americane MR.BIG, va incheia turneul european din acest an cu un concert la Bucuresti. Spectacolul intitulat "Wild World by Eric Martin, the voice of MR.BIG" va avea loc in data de 25 aprilie 2010 in clubul "The Silver Church", ora 20.30. Eric Martin Band va sustine un recital de aproximativ o ora si jumatate ce va cuprinde atat cele mai mari hituri ale trupei Mr.BIG ("Wild World", "Just Take My Heart", " Promise Her the Moon" sau "Not One Night"), cat si cele lansate ulterior ca artist solo.

Eric Martin este compozitorul piesei „To be with you", cel mai notabil succes al formatiei Mr.BIG, locul 1 pentru 3 saptamani in topul Billboard din 1992.

Biletele la acest spectacol costa 49 ron (pana la 15 martie) si 69 ron (dupa 15 martie). Organizatorii au pus in vanzare si un bilet pentru 2 persoane, care costa 110 ron (ticket for 2). Biletele sunt distribuite exclusiv prin MyTicket in re?eaua magazinelor Diverta, Muzica, Sala Palatului si online pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea