Muzica

Concert C.C. Catch in Romania

C.C. Catch va concerta pe data de 11 aprilie 2009 , la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. In deschidere va sustine un recital cantaretul roman Mihai Traistariu.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti au preturi de categoria 1- 160 lei, categoria 2 – 125 lei, categoria 3 – 100 lei, categoria 4 – 75 lei si categoria 5 – 50 lei.  Acestea pot fi achizitionate de la Sala Palatului, magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta si online pe www.bilete.ro /">www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro , www.myticket.ro .

C.C. Catch a fost in anii `80 una dintre favoritele publicului romanesc. Raman antologice petrecerile din acele vremuri de la care nu lipseau hiturile semnate C.C. Catch, Sandra si Modern Talking.

Printre piesele cu care C.C. Catch i-a cucerit pe romani se numara "I can Loose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac ", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car" sau " Heaven and Hell ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea