Muzica

# mai stai #3 sud est #lansare single #single #inna #muzica

Colaborare inedita in muzica romaneasca. 3 Sud Est lanseaza o noua melodie impreuna cu...

Dupa ce piesa "Emotii" a fost desemnata "Piesa Anului 2014" in Romania, trupa 3 SUD EST lanseaza single-ul "Mai stai", in colaborare cu Inna.

"O colaborare inedita si o piesa care speram sa va atinga inimile, alaturi de constanteanca noastra, Inna, pe care o admiram pentru faptul ca muzica ei si numele Romaniei au fost auzite in toata lumea", declara membrii trupei 3 SUD EST.

Single-ul "Mai stai" este compus de catre membrii trupei, insa de aceasta data alaturi de baietii de la Play & Win, compozitorii Innei.

“Sunt foarte fericita si mandra sa cant o piesa impreuna cu 3 Sud Est, artisti pe care ii apreciez de ani buni. Este un vis implinit! Sunt cu atat mai incantata cu cat si ei, ca si mine, vin de la malul marii. Ne-am unit fortele si a iesit 'Mai stai', o piesa sincera si draga mie", spune INNA. 

Single-ul "Mai stai" contine refrenul unei piese compuse de catre Play & Win in urma cu cativa ani. Din piesa veche s-a pastrat doar refrenul, restul melodiei fiind compusa de catre Laurentiu, Viorel si Mihai si productia muzicala ii apartine lui Laurentiu Duta. Videoclipul oficial al piesei "Mai stai" urmeaza sa fie filmat si lansat in cateva saptamani.

Asculta aici singlelul "Mai stai":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea