Muzica

#muzica #duet #justin bieber #chris brown

Chris Brown in duet cu Justin Bieber

Chris Brown va canta in duet cu Justin Bieber . Cantaretul R&B a confirmat pe contul sau de Twitter , informeaza aceshowbiz.com.

Astfel, Brown a spus pe contul sau:"eu si Justin Bieber am inregistat un cantec pentru toti fanii nostri, pentru noapte anului nou 2011". Zvonuri despre colaborarea dintre cei doi au aparut inca din octobrie 2010, cand Bieber a postat pe Twitter cateva cuvinte despre o noua colaborare.

"Sunt foarte fericit. Voi colabora cu unul dintre cei mai buni prieteni si artisti ai momentului, ale carui piese le fredonam de pe Youtube. Va fi un mare hit". Le-a oferit apoi fanilor si un indiciu. A postat un cover al melodiei "With You", cantata in varianta originala de Chris Brown.

Pe langa colaborarea cu chris Brown, Bieber va mai canta alaturi de vedeta contry Rascal Flatts. Cei doi vor inregistra o melodie, care va aparea pe noul album Justin Bieber . Chris Brown si-a unit fortele cu rapperul englez Chipmunk, cu care va scoate un cante nou, "Champion".

Melodia beneficiaza si de un videoclip, regizat de Colin Tilley si filmat in Miami.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea