Muzica

#lady gaga #cher #duet

Cher si Lady Gaga pregatesc un duet! Asculta aici demo-ul

Cher planuieste sa inregistreze un duet cu Lady Gaga pentru noul ei album. Melodia, compusa de Lady Gaga si produsa de RedOne , urma sa apara cantata de Cher in versiunea solo, dar artista a decis sa o transforme in duet dupa ce versiunea cantata de Lady Gaga a ajuns pe internet.

Dupa ce si-a incheiat seria de concerte la Las Vegas, Cher a inceput lucrul la noul ei album, cel de-al 26-lea, iar una dintre melodiile pe care le-a ales a fost compusa de Lady Gaga.

Cantectul, intitulat "The Greatest Thing", nu a fost conceput ca un duet, insa Cher a reusit sa o convinga pe Lady Gaga sa i se alature in studioul de inregistrari.

Cantareata nu a vrut initial sa cante pe melodia compusa chiar de ea, dar laudele si insistentele lui Cher au convins-o, potrivit DigitalSpy.com.

Lady Gaga a mai inregistrat in acest an un duet ("Hello, Hello") cu un mare artist, Elton John , care a aparut in filmul "Gnomeo & Juliet".

Asculta aici demo-ul melodiei "The Greatest Thing", cantata integral de Lady Gaga:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea