Muzica

#cher # lucruri inedite cher # informatii cher #biografie cher

Cher: 8 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Stiai ca faimoasa cantareata Cher este dislexica? Sau ca la un moment dat a fost plasata intr-un orfelinat? Mai multe detalii inedite despre viata unuia dintre cele mai mari staruri pop din toate timpurile te astepta in cele ce urmeaza.

1. Numele de buletin al lui Cher este Cherilyn Sarkisian LaPiere. Artista provine dintr-o familie cu descendenti de origine armeana, britanica, franceza, germana si olandeza.

2. In conditiile in care parintii sai erau divortati, iar mama sa nu a avut mereu suficienti bani sa o intretina, Cher a fost plasata intr-un orfelinat pentru o bucata de timp.

3. Cher a avut intotdeauna probleme la scoala. Cantareata a fost diagnosticata in copilarie cu dislexie, o deficienta de invatare care o impiedica dezvoltarea capacitatii de a citi. "Era jenant pentru mine sa nu fiu capabila sa-mi fac temele in timp ce altii o faceau. Am fost proasta? Nu cred ca am fost, insa toate semnele indicau acest lucru. Nu mi-a placut autoritatea si nu puteam intelege lectiile...", marturiseste cantareata.

4. Videoclipul piese "If I Could Turn Back Time", cu care Cher reintra in 1989 in gratiile publicului, a fost interzis de MTV din cauza tinutei 'prea decoltate' purtate de actrita. Totusi, postul a acceptat sa difuzeze clipul seara, dupa ora 21.00.

5. Cher se poate lauda cu numeroase relatii. De-a lungul timpului, Cher a fost iubita unor staruri precum Eric Clapton, Gene Simmmons (basistul trupei Kiss), Tom Cruise, Ray Liotta, Richie Sambora (chitaristul formatiei Bon Jovi), Warrren Beatty.

6. Cher a fost la un pas de petrece o noapte cu Elvis Presley si Marlon Brando, insa a refuzat ofertele din cauza faptului ca era prea emotionata.

7. Cher a reusit sa se impuna si in lumea filmului. Rolul feminin principal din comedia romantica "Moonstruck" (1987) i-a adus in 1988 primul si deocamdata singurul trofeu Oscar din cariera.

8. Cher este detinatoarea unui record greu de egalat. Este singurul artist care a ajuns in fruntea topului Billboard in fiecare decada din ultimii 60 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea