Muzica

#celine dion #informatii celine dion # curiozitati celine dion

Celine Dion: 6 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Celine Dion a reusit in cei peste 25 de ani de cariera sa demonstreze ca este una dintre marile voci ale muzicii pop. Iata cateva dintre lucrurile mai putin cunoscute despre faimoasa cantareata canadiana.

1. Muzica lui Celine Dion este adorata de gangsterii din Jamaica. Criticul jamaicano-american Garnette Cadogan povestea intr-un interviu ca atunci cand in Kingston, capitala Jamaicai, rasuna un cantec de-al lui Dion este cazul sa se indeparteze de zona respectiva. Cadogan mai spune ca interlopii tipa, se bat si se impusca pe muzica artistei canadiene.

2. Celine Dion a lansat in 1993 un single despre o poveste de dragoste ceva mai "diferita". Piesa, intitulata "Ziggy (Un garçon pas comme les autres)", a fost compusa de Luc Plamondon si face referire la o adolescenta care se indragosteste iremediabil de un barbat homesexual. In cele din urma, lucrurile se termina cu bine, iar cei doi ies impreuna intr-o discoteca frecventata de gay.

3. Celine Dion poate canta in japoneza. Dupa ce a cucerit clasamentele nipone cu single-ul "To Love You More", Celine Dion a trecut la urmatorul pas. Pentru a se adapta cerintelor publicului din Tara Soarelui Rasare, artista a inregistrat doua piese in limba japoneza, incluse ulterior pe coloana sonora a unor seriale TV locale.

4. Celine Dion ingroasa randurile starurilor care au propriul brand de parfumuri. Unul dintre parfumurile lansate de-a lungul timpului de Celine se numeste "Belong".

5. Doua dintre piesele lui Celine Dion au fost recompensate cu cate un trofeu Oscar. Prima dintre ele este "Beauty and the Beast", duetul interpretat cu Peabo Bryson pe coloana sonora a animatiei omonime. A doua piesa este deja celebra "My Heart Will Go On", piesa de rezistenta a sountrack-ului multi-premiatului "Titanic".

6. Celine Dion ocupa un nedorit loc intai intr-un top al celor mai neinspirate coveruri din toate timpurile. Piesa incriminata este "You Shook Me All Night Long" si este o preluare dupa o faimoasa compozitie a legendarei trupe rock AC/DC.

Foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea