Muzica

#celelalte cuvinte #concert Celelalte Cuvinte #concert acustic

Celelalte Cuvinte, primul concert acustic "Trup si suflet"

Fanii trupei Celelalte Cuvinte vor avea ocazia sa asculte, pentru prima oara in cei 31 de ani de activitate, piesele idolilor lor in varianta acustica. Concertul, "Trup si suflet", are loc in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat din Oradea.

Melodiile legendarei trupe oradene sunt regandite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, intr-un demers pe care membrii trupei il deruleaza, deja, de cateva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele si indragitele lor instrumente rock se vor odihni. La acest eveniment vor cuvanta suratele lor acustice, sonoritatile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite si surprinzatoare.

„Suntem foarte fericiti ca putem prezenta noul spectacol al trupei pentru prima oara acasa, la Oradea. "Trup si suflet" este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care speram sa o promovam in fata fanilor si a publicului nostru.”, declara Calin Pop.

De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formeaza un intreg ce isi urmeaza crezul artistic si propriul drum in muzica, reusind, dincolo de orice moda si orice curent, sa ramana autentici.

Biletele pentru concertul acustic Celelalte Cuvinte – Trup si suflet se vor putea cumpara incepand cu data de 23 septembrie, de la Casa de bilete a Filarmonicii, la pretul de 15 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea