Muzica

#concerte Celelalte Cuvinte #Ca pe vremuri 2 #celelalte cuvinte

Celelalte Cuvinte la “Ca pe vremuri 2”

Celelalte Cuvinte este prima trupa care isi anunta participarea la unul dintre cele mai tari evenimente rock ale anului, ”Ca pe vremuri”, aflata la a doua editie. Anul trecut, trei trupe care ne-au vrajit si ne-au calauzit copilaria si adolescenta - Compact, Iris si Holograf – au facut ca peste 5000 de oameni sa rada, sa planga si sa cante cu nostalgie si entuziasm hituri celebre ale trupelor lor favorite!

Anul acesta, organizatorii de la Sublime Romania vor sa repete istoria si pregatesc, tot pentru data de 15 iunie si tot la Arenele Romane, cea de-a doua editie de la “Ca pe vremuri”, un bun prilej pentru reunirea rockerilor de altadata, deveniti intre timp adulti responsabili si cu copii adolescenti la randul lor.

Neasteptata, dar binemeritata si primita cu bucurie de public, a venit vestea ca Celelalte Cuvinte este prima trupa care isi anunta participarea la unul dintre cele mai tari evenimente rock ale anului, ”Ca pe vremuri”.

Lansata in anii 80, trupa Celelalte Cuvinte  s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorita metaforelor si muzicalitatii deosebite, ca in "Iarba prin par", "Un sfarsit e un inceput" sau "Fara cuvinte", (in care un aport semnificativ il are si talentul de actor al lui Florian Pittis), dar si pentru unicele solo-uri de chitara si tobe  intr-un pur heavy-metal ca in "Se lasa rau". Prin albumul "Ispita", oradenii de la Celelalte Cuvinte pare ca i-au impacat si pe fanii care ii iubeau pentru poezia deosebita din melodiile mai vechi, dar si pe rockerii inversunati, obisnuiti sa faca pogo pe piesele de pe albumul "Armaghedon".

Celelalte Cuvinte canta despre dor, emotii si dureri adevarate, in interpretari unice si cu timbrul inconfundabil al vocii lui Calin Pop, starnind amintiri de neuitat in sufletul fanilor de altadata, care o considera "cea mai originala si cea mai tare trupa de rock romaneasca", in comentariile de pe Youtube.

Pastrandu-si componenta neschimbata timp de 35 ani si stand departe de cancanuri si conflicte, trupa Celelalte Cuvinte si-a castigat locul unic in inimile rockerilor romani.

Pe 15 iunie 2018 avem sansa sa traim din nou momente istorice la Arenele Romane, demne de aratat noilor generatii de rockeri.  Cum poezia se poate armoniza perfect cu heavy-metalul, emotia, amintirile si noutatea, vom vedea intr-un spectacol de mai bine de 5 ore de rock adevarat, ”ca pe vremuri”.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea