Muzica

#paris hilton #daddy yankee #pussycat dolls #ricky martin #Afroman

Cele mai proaste melodii ale anilor 2000

O lista a celor mai bune, cat si a celor mai proaste, melodii nu poate fi decat una subiectiva. Chiar si asa, intotdeauna vor exista acele piese care vor strange mai multe voturi pozitive, respectiv, negative decat altele. Iata, asadar, cateva dintre piesele considerate a fi cele mai proaste ale anilor 2000 !



In ordine cronologica, acestea sunt:


Ricky Martin - She Bangs (2000)


Idolul femeilor din lumea intreaga - pana sa isi dezvaluie adevarata orientare sexuala, Ricky Martin a lansat, in 2000, piesa 'She Bangs'. In lumina homosexualitatii dezvaluite in 2010, aceasta melodie pare cu atat mai nereusita. 'She Bangs' s-a bucurat de un adevarat succes la momentul lansarii sale, fiind primul extras de pe albumul 'Sound Loaded' care i-a urmat materialului discografic de succes, 'Livin' La Vida Loca '.



Afroman - Because I Got High (2000)


Anul urmator, in 2001, a aparut o alta piesa de succes, considerata retrospectiv drept una dintre cele mai nereusite melodii ale decadei: 'Because I Got High'. Cu toate acestea, piesa a fost nominalizata la premiile Grammy in anul respectiv si continua sa faca deliciul unui numar mare de melomani.



Daddy Yankee - Gasolina (2004)


Ajungand in 2004, trebuie mentionata piesa 'Gasolina' a lui Daddy Yankee, un exponent al curentului regaetton, in mare voga la momentul respectiv. Piesa, la fel ca multe altele de tipul ei, nu spune, de fapt, nimic imporant, nefiind nimic altceva decat o piesa de dans (in stil reggaeton) si nimic mai mult.



Paris Hilton - Stars Are Blind (2006)


In 2006, a fost lansata 'capodopera' 'Stars Are Blind' a lui Paris Hilton. O incercare nereusita de a se lansa in lumea muzicala, piesa ar fi putut fi tolerata daca nu ar fi venit din partea unei starlete lipsita de talent in domeniu si cu preocupari fara legatura cu industria muzicala.



Pussycat Dolls - When I Grow Up (2008)


Desi s-a bucurat de succes, la fel ca trupa Pussycat Dolls, de altfel, piesa 'When I Grow Up' nu a fost iubita in mod unanim, nu putini fiind aceia care au considerat-o o continuare nefericita, in acelasi stil, a melodiilor precedente.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea