Muzica

#lady gaga #bruce springsteen #britney spears #chris brown #the beatles #bee gees #tom jones

Cele mai nereusite coperti de albume din toate timpurile

Pana si numele mari pot gresi. Aceasta este concluzia care se desprinde in urma analizei copertilor de albume ale catorva dintre formatiile si artistii renumiti in intreaga lume. Descopera, asadar, care sunt cele mai nereusite coperti de albume din toate timpurile!



1 The Beatles - 'Magical Mystery Tour' (1967)


Una dintre cele mai ciudate coperti de album realizate vreodata este cea a materialului 'Magical Mystery Tour' al legendarei The Beatles. O coperta colorata si amuzanta, de altfel, atata timp cat privitorul nu remarca personajele din centrul pozei...


2 Lady Gaga - 'Born This Way' (2011)


Coperta celui mai recent album al excentricei Lady Gaga nu ar avut nicio problema daca nu ar fi amintit prea mult de creatiile anilor '70. Pentru un artist contemporan, aceasta coperta este mult prea 'vintage'.


3 Bee Gees - 'Life In a Tin Can' (1973)


Lasand la o parte titlul albumului, coperta nu pare nici ea foarte inspirata. Cu un album intitulat astfel, cel putin design-ul copertei ar fi trebuit sa fie mai reusit. Nu a fost.


4 Chris Brown - Graffiti (2009)


Coperta albumului 'Graffiti' are trei mari probleme: abuzul de nuanta mov, chitara tinuta cum nu se poate mai nepotrivit si inserarea unui tub de spray pentru grafitti care pare desprins dintr-o reclama la produse impotriva insectelor.


5 Britney Spears - 'Baby One More Time' (1999)


Coperta variantei care a fost lansata in SUA are un mesaj clar: Britney poza intr-o domnisoara ingenua si dulcica. Problema este ca poza respectiva pare mai degraba tipul de fotografie pe care il primesti de-a gata atunci cand cumperi o rama...


6 Bruce Springsteen - ' Working on a Dream ' (2009)


Problema copertei albumului 'Working on a Dream'? Pare realizata in aplicatia Paint a Windows-ului 95. Pana si Bruce Springsteen pare rusinat de ceea ce a iesit!


7 Tom Jones - 'A-Tom-Ic' (1966)


Pe langa faptul ca Tom Jones este de nerecunoscut , coperta albumului lansat in 1966 pare desprinsa dintr-un film James Bond nereusit si nerealist. Cu alte cuvinte, mesajul este urmatorul: in cazul unei explozii nucleare, tipii cool, la costum, vor parea speriati, dar vor supravietui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea