Muzica

#demis roussos #concert Demis Roussos

Cele mai ieftine bilete la concertul Demis Roussos, epuizate

Cele mai ieftine bilete la concertul celebrului artist grec Demis Roussos au fost epuizate. Persoanele care doresc sa vada spectacolul de Craciun mai au la dispozitie tichete la preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.


Demis are fani care il urmeaza peste tot in lume, la concertul de la Bucuresti urmand sa fie prezenti fani din Germania, Spania si chiar Brazilia. Cei mai fideli fani si-au rezervat deja locuri in primele randuri, o alta categorie fiind foarte aproape de epuizare: categoria VIP (cele mai scumpe bilete – 300 lei).

Concertul "Christmas with Demis Roussos" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 20 decembrie, de la ora 20.00. Demis a pregatit pentru acest concert si cateva surprize ce nu pot fi inca dezvaluite.

Admiratorii vor putea asculta piese dedicate sarbatorilor de iarna: "Silent Night", " Amazing Grace ", dar si marile hituri Demis Roussos - "Goodbye My Love Goodbye", "My Friend the Wind" etc.

Biletele se gasesc in toata reteaua biletoo.ro, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center , Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, BLT.ro si myticket.ro.

Sursa foto: Project Events
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea