Muzica

#bruce springsteen #mick jagger #u2 #green day #david bowie #chris rea #the doors #acdc

Cele mai frumoase piese despre drumuri

Astazi vorbim despre strazi, sosele, autostrazi si cam ce tot ce tine de termenul "drumuri". Avem pentru tine 10 cantece interesante care abordeaza in feluri diferite acest subiect.



The Doors - Love Street


Melodia are la baza poezia scrisa de Jim Morrison si inchinata strazii 8021 Rothdell Trail (Laurel Canyon, California), unde muzicianul a locuit alaturi de iubita sa, Pamela Courson.



Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia


Este una dintre cele mai de succes piese din anii '90. Melodia ce figureaza pe coloana sonora a filmului "Philadelphia" a fost recompensata cu patru premii Grammy si un trofeu Oscar.



AC/DC - Highway to Hell


Desi titlul face referie la iad, cei de AC/DC au declarat de nenuramate ori ca piesa lor nu are nicio legatura cu satanismul.



U2 - Where the streets have no name


"Where the Streets Have No Name" figureaza pe "Joshua Tree", unul dintre cele mai bune albume lansate vreodata de U2.



Green Day - Boulevard of Broken Dreams


Legenda spune ca piesa a fost compusa de Billie Joe Armstrong, solistul Green Day, in timp ce se afla in dormitorul fiului sau, Joey.



David Bowie & Mick Jagger - Dancing in the street


Melodia a fost lansata pentru prima oara in 1964 in interpretarea grupului Martha and the Vandellas. Duetul Bowie & Jagger a aparut abia in 1985, piesa ajungand in fruntea topurilor din Marea Britanie, Australia si Irlanda.



Chris Rea - The Road to Hell (Part 2)


"The Road to Hell (Part 2)" este cea mai cunoscuta melodie din repertoriul lui Chris Rea si figureaza pe albumul omonim lansat de artistul britanic in urma cu 22 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea