Muzica

#frank sinatra #elvis presley #duran duran #gary moore #Scott McKenzie #Ultravox #The Clash

Cele mai frumoase melodii despre orase

Pentru astazi iti propunem o calatorie muzicala in cele cele mai frumoase orase din lume. Nu vom rata Parisul, nici superbul New York si nici stralucitorul Las Vegas.



Frank Sinatra -


" New York, New York " a cunoscut zeci, poate chiar sute de interpretari. S-a impus insa imprimata de inconfundabilul Frank Sinatra.



Elvis Presley - Viva Las Vegas


Las Vegas este paradisul jocurilor de noroc si totodata locul in care zeci de cupluri aleg sa-si uneasca destinele. Cantecul pe care Elvis l-a inchinat acestui oras a fost preluat de numerosi artisti incepand cu cei de la Dead Kennedys si terminand cu barbosii de la ZZ Top .



The Clash - London Calling


Piesa despre Londra a fost lansata de The Clash in 1979 si a reusit sa ajunga pana pe locul 11 in topurile britanice. In schimb, nu a reusit sa intre in clamentele americane. Cu "London Calling" isi incepe toate meciurile de pe teren propriu echipa FC Chelsea.



- Parisienne Walkways


Gary Moore a avut ocazia sa cante acest cantec despre Paris si in concertul de la Bucuresti, din iulie 2010. Cei care au ajuns la acest eveniment se pot considera norocosi. A fost primul si ultimul show Gary Moore in Romania. Din pacate, artistul a incetat din viata in februarie 2011, in urma unui stop cardiac.



- Vienna


"Vienna" este piesa care nu trebuie sa lipseasca din orice compilatie dedicata anilor '80. A fost la un pas de a ajunge pe primul loc in Marea Britanie daca pe acea pozitie nu s-ar fi aflat "Woman", primul single postum John Lennon.



Duran Duran - Rio


Desi face referire la Rio, clipul s-a filmat intr-un alt decor exotic, pe insula Antigua. La terminarea filmarilor, regizorul si doi dintre membrii Duran Duran, Simon LeBon si John Taylor , au facut plonjat in mare si au fost la un pas de a poposi in stomacurile rechinilor care le dadeau tarcoale.



- San Francisco (Be sure to wear flowers in your hair)


Hippioti, dragoste, pace, flori in par...Iata tabloul complet al orasului San Francisco, asa cum arata el in tumultosii ani '60.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea