Muzica

#gwen stefani #no doubt #hituri #top gwen stefani

Cele mai bune piese ale lui Gwen Stefani

In urma cu 7 ani, Gwen Stefani parasea confortul trupei No Doubt si se aventura de una singura in industria muzicala. Alegerea ei s-a dovedit inspirata, intrucat o buna parte dintre single-urile lansate de artista au devenit superhituri. Care sunt cele mai bune dintre acestea, afla in continuare!



1 Hollaback Girl


Una dintre cele mai de succes piese ale lui Gwen Stefani, "Hollaback Girl" a fost scrisa drept raspuns la cuvintele lui Courtney Love care o acuza pe artista ca este o "majoreta". Drept urmare, Stefani a compus piesa al carei videoclip o prezinta intocmai in ipostaza de majoreta. Chit ca piesa nu a fost apreciata in totalitate de critica - mai ales din cauza repetarii cuvantului "shit" - "Hollaback Girl" s-a bucurat de un succes enorm la public.



2 Cool


La celalalt capat al spectrului se afla piesa "Cool", de pe acelasi album "Love. Angel. Music. Baby." care, desi a fost apreciata de critica, nu a avut parte de un succes rasunator la public. Chiar si asa, "Cool" ramane o piesa valoroasa ce face referire la relatia lui Gwen Stefani cu Tony Kanal, colegul sau din trupa No Doubt.



3 What You Waiting For?


Considerata una dintre cele mai bune piese de pe albumul "Love. Angel. Music. Baby.", "What You Waiting For?" a fost scrisa in colaborare cu Linda Perry si este primul single lansat de pe acest material discografic. Piesa vorbeste de temerile si lipsa de inspiratie cu care Gwen Stefani s-a confruntat in demersul ei de a initia o cariera solo. "What You Waiting For?" a fost nominalizata la premiile Grammy .



4 The Sweet Escape


Cel mai de succes single al lui Gwen Stefani, "The Sweet Escape" face parte de pe cel de-al doilea album al artistei si reprezinta o colaborare cu Akon. Piesa a castigat inima criticilor, dar si pe cea a fanilor si a beneficiat si de o nominalizare la premiile Grammy .



5 4 in the Morning


Cel de-al treilea single de pe albumul "The Sweet Escape", "4 in the Morning" este o alta piesa excelenta semnata de Gwen Stefani. Desi nu s-a bucurat de succes in SUA, piesa a fost apreciata in restul lumii. Artista americana - care a scris in "4 in the Morning" impreuna cu Tony Kanal - a declarat ca piesa este una dintre preferatele sale de pe albumul "The Sweet Escape".



Sursa foto: zimbio.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea