Muzica

#lara fabian # piese lara fabian #muzica lara fabian #top piese lara fabian

Cele mai bune melodii lansate de Lara Fabian

Lara Fabian este una dintre cele mai placute surprize pe care Belgia ni le-a oferit de-a lungul timpului. Desi provine dintr-o tara care, trebuie sa recunoastem, nu a avut vedete mari pe plan muzical, Lara Fabian a demonstrat rapid ca poti sa ai succes indiferent ca interpretezi in franceza sau engleza.

I Will Love Again

"I Will Love Again" este cel de-al doilea single ales sa promoveze albumul "Lara Fabian" (2000).

Este totodata primul single pe care Lara il interpreteaza in limba engleza. Melodia a reusit sa cucereasca publicul american si sa obtina performante notabile in clasamentele de peste ocean: locul 1 in Billboard Hot Dance Club Play, locul 32 in Billboard Hot 100 si locul 10 in Adult Contemporary.

Succesul poate fi pus si pe seama faptul ca melodia a fost produsa de Mark Taylor si Paul Barry, acelasi tandem responsabil pentru "Believe", melodia cu care Cher reusea sa reintre in gratiile publicului in 1998.

Je t'aime

"Je t'aime" a fost si va ramane cel mai apreciat cantec din cariera Larei Fabian. Succesul incredibil al acestei melodii interpretate cu o sensibilitate rar intalnita s-a reflectat si in vanzarile albumului.

"Pure", caci despre el este vorba, a primit discul de platina la doua saptamani de la lansare si este in prezent unul dintre cele mai bine vandute albume in limba franceza din toate timpurile.

Tu es mon autre

Lara Fabian a inregistrat piesa in anul 2002, in duet cu Maurane, o alta cantareata din Belgia.

"Tu es mon autre" a fost extrem de populara in Belgia si Franta, unde a figurat in primele cinci pozitii ale clasamentelor.

Love By Grace

"Love By Grace" este un alt single de succes ce figureaza pe cel de-al patrulea album de studio al cantaretei, "Lara Fabian". In 2000, a fost unul dintre cele mai difuzate cantece pe teritoriul Brazilei. De altfel, piesa a figurat pe coloana sonora a telenovelei "Lacos de Familia".

J'y crois encore

Hit-ul "J'y crois encore" a fost lansat in vara lui 2011 si devenit rapid unul dintre cele mai apreciate cantece ale Larei Fabian. Melodia s-a aflat in primele 20 de pozitii ale topurilor franceze.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea