Muzica

#george michael #melodii #melodii lansate #top melodii

Cele mai bune melodii lansate de George Michael

Cand spui "pop" gandul iti zboara rapid la elitele acestui gen muzical. Ne gandim la Michael Jackson, Tina Turner, Elton John, dar si la George Michael , un artist pe care romanii au avut ocazia sa-l vada in carne si oase la Bucuresti in 2007, in cadrul unui show memorabil.

Indiferent ca a cantat cu trupa ( Wham !) sau solo, George Michael a reusit sa se impuna in clasamente. Iata cateva dintre cele mai bune de artist in cei aproape 30 de ani de cariera:


Careless Whisper


Alaturi de Andrew Ridgley, George Michael a format Wham!, una dintre cele mai populare trupe de baieti din anii '80. In aceasta , Michael a lansat balada "Careless Whisper", pe care artistul marturiseste a compus-o la varsta de 17 ani.



 

Wake Me Up Before You Go-Go


"Wake Me Up Before You Go-Go" este prima piesa cu care Wham! a ajuns pe locul intai in topurile din Marea Britanie. Piesa s-a bucurat de popularitate si SUA, unde a fost de asemenea number one. In 2011, cantecul "Wake Me Up Before You Go-Go" pe coloana sonora a comediei " ", cu Ben Stiller, Owen Wilson si Will Ferrell in rolurile principale.



 



" Faith " este cel de-al doilea single extras de pe albumul omonim, primul lansat de George Michael dupa despartirea de Wham!. Potrivit publicatie Billboard, "Faith" a fost cel mai bine vandut single in 1988, pe teritoriul Statelor Unite.



 

Freedom '90



Piesa marcheaza inceputul unei noi etape in cariera a lui George Michael. 90-ul din titlu are un rol bine definit, acela de a face diferenta intre "Freedom '90" si "Freedom", un hit din perioada Wham!.

Este singurul single de pe albumul "Listen Without Prejudice Vol. 1" care a beneficiat de clip. De altfel, cantaretul a refuzat sa apara in videoclip, in locului filmand o serie de manechine de succes: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz, Cindy Crawford.



 

Jesus to a Child



Aparut in 1996, "Jesus to a Child" a fost primul single lansat dupa o pauza de patru ani. Piesa a fost compusa de George Michael, cu gandul la fostul sau iubit, Feleppa, rapus de maladia SIDA.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea