Muzica

#muzica electronica #faithless #melodii faithless #top faithless

Cele mai bune melodii lansate de Faithless

Faithless este trupa care nu trebuie sa lipseasca din playlistul unui ascultator de muzica buna .

Unii dintre cei mai de seama expozanti ai sonoritatilor electronice, cei de la Faithless au reusit sa lanseze din 1995 si pana in 2011, anul in care au pus punct carirei lor, numeroase piese care au facut deliciul miilor de fani.

Insomnia

"Insomnia" este un adevarat imn al clubberilor din intreaga lume. Are ca punct de pornire una dintre problemele multor petrecareti: faptul ca nu pot sa adoarma prea usor.

Piesa a fost lansata in 1995 si a ajuns pe primul loc in Marea Britanie anul urmator. Varianta originala a piesei avea o lungime impresionanta(10 minute si 55 de minute), dar si versuri care nu puteau fi difuzate la radio.

Elemente din "Insomnia" se gasesc si in piesa lui Sash!, "Encore Une Fois", insa acest lucru i-a deranjat pe cei de la Faithless.

Tarantula

"Tarantula" este cel de-al treilea single ales sa promoveze "Outrospective", disc lansat in anul 2001. Melodia nu s-a bucurat de succesul lui "Insomnia", insa a reusit sa ocupe un onorabil loc 29 in clasamentul britanic.

Un sample din "Tarantula" a fost folosit de BBC pe toata durata editiei din 2002 a Campionatului Mondial de Fotbal.

We Come 1

Un alt single extras de pe apreciatul disc "Outrospective" a fost "We Come 1". Melodia a prins foarte bine in cluburi si a reusit sa faca o figura frumoasa si in clasamente. Cu "We Come One" Faihless a ajuns pana pe locul trei in topurile din Marea Britanie, cea mai buna perfomanta de dupa "Insomnia".

Salva Mea

"Salva Mea" este primul single lansat de Faitless . Melodia a facut cariera in clasamentele dedicate muzicii dance. La fel ca si in cazul "Insomnia", versiunea de album a piesei depaseste zece minute.

Enrique Iglesias a fost atat de incantat de felul in care suna "Salva mea", incat a folosit un sample in single-ul sau "Dirty Dancer".

God is a DJ

Melodia figureaza pe albumul "Sunday 8PM", aparut in urma cu 14 ani. "God is a DJ" a ajuns number one in topul american Billboard Hot Dance Club Play.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea