Muzica

#bug mafia #top melodii #top melodii bug mafia # melodii bug mafia

Cele mai bune melodii B.U.G Mafia

Rostesc cuvinte pe care nu le gasesti in DEX, se imbraca in haine largi si abordeaza subiecte deloc comode.

Vorbim despre B.U.G. Mafia, o trupa care a avut un traseu extrem de interesant de-a lungul timpului. Astazi iti propunem sa-ti aducem in atentie cateva dintre hit-urile lansate de baietii din Pantelimon in cele aproape doua decenii de existenta.

Limbaj de cartier (feat. Cheloo si Puya)

Daca iti doreste vreodata sa te razbuni pe o persoana pe care nu o suporti, atrage-o intr-o cursa si convinge-o sa asculte la volum maxim "Limbaj de cartier". Este poate piesa cu cele mai multe si mai grele injuraturi din muzica romaneasca. Alaturi de Caddy, Tataee si Uzzi mai injura Cheloo de la Parazitii si Puya de la La Familia.

Poveste fara sfarsit (feat. Catalina)

"Poveste fara sfarsit" este nu numai una dintre cele mai cerute piese in concertele B.U.G. Mafia, ci si compozitia gratie careia publicul roman a descoperit o noua voce de senzatie, cea a Catalinei Toma.

Lumea-i a mea (feat. Loredana Groza)

Succesul inregistrat de "Lumea-i a mea" poate fi pus pe seama artistilor implicati in aceasta colaborare. Cei de la Mafia veneau dintr-o zona underground si cantau despre cartier, infractiuni, droguri si alte lucruri incomode. Loredana venea din muzicii usoare, un gen muzical diametral opus.

Pantelimonu’ petrece

"Pantelimonu' petrece" este unul dintre primele piese B.U.G. Mafia care s-au auzit in FM-ul din Romania. Varianta originala, cea in care se aude vocea lui July, apare pe cel de-al doilea album B.U.G. Mafia, "Inc-o zi, inc-o poveste". Piesa a fost reorchestrata si reimprimatata in 2005, alaturi de Adriana Vlad, fiind inclusa pe materialul "Viata noastra vol. 1".

Cine e cu noi (feat. Nico)

B.U.G. Mafia a avut intotdeauna un apetit bizar pentru vocile care au avut legatura cu muzica usoara. Dupa colaborarea de senzatie cu Loredana din 1998, Mafia a lansat in 2002 single-ul "Cine e cu noi", care practic i-a resuscitat cariera Nicoletei Matei, alias Nico. Piesa a fost inclusa pe albumul "B.U.G. Mafia prezinta CASA".

Dupa blocuri

"Dupa blocuri" beneficiaza de un videoclip considerat de multi fani cel mai violent din cariera celor de la B.U.G. Mafia. "Dupa blocuri" este totodata melodia care da titlul albumului lansat de Mafia in 2000.




Foto: showmania.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea