Muzica

#lou reed #coldplay #metallica #kelly clarkson #estelle #albume #evanescence #Blink 182

Cele mai asteptate albume internationale ale toamnei 2011

Daca in sezonul fierbinte artistii sunt ocupati cu concertele, toamna este perioada lansarilor de albume. Curios care sunt cele mai asteptate albume ale trupelor si artistilor internationali? Descopera-le in continuare!



1 Blink 182 - Neighborhoods


Dupa o pauza de opt ani (cand a aparut albumul omonim al trupei), Blink 182 revin, in data de 27 septembrie, cu materialul discografic intitulat "Neighborhoods". Pentru a-si promova viitorul album, trupa a lansat deja trei single-uri de pe acest material discografic: Up All Night", "Heart's All Gone" si recentul "After Midnight".



2 Coldplay - Mylo Xyloto


Cel de-al cincilea album al trupei britanice Coldplay urmeaza sa apara in data de 25 octombrie. "Mylo Xyloto" contine si o colaborare cu cantareata Rihanna, la piesa " Princess of China ", despre care solistul Chris Martin a declarat, recent, ca este preferata sa.



3 Estelle - All of Me


Cantareata britanica, autoare a unor hituri precum "American Boy" sau "One Love", realizat alaturi de David Guetta, isi va lansa cel de-al treilea album, "All of Me", undeva in luna octombrie - noiembrie. Printre artistii invitati pe albumul lui Estelle se numara Janelle Monae sau Common.



4 Evanescence - Evanescence


Dupa o absenta de cinci ani, trupa americana de rock Evanescence revine cu un nou album ce va fi lansat in data de 11 octombrie. Acesta ii urmeaza materialului discografic de succes, "The Open Door", aparut in 2006. Primul single de pe albumul "Evanescene" a fost lansat in luna august si este intitulat " What You Want ".



5 Kelly Clarkson - Stronger


Daca ti-au placut piese ca "Behind the Hazel Eyes" sau "Since You Been Gone", atunci probabil te vei bucura sa afli ca, in aceasta toamna, cantareata americana Kelly Clarkson isi va lansa cel de-al cincilea album de studio, "Stronger". Dupa ce initial lansarea fusese programata pentru luna septembrie, aceasta a fost amanata pentru data de 25 octombrie.



6 Metallica & Lou Reed - Lulu


Nu in ultimul rand, Metallica, in colaborare cu Lou Reed, vor lansa la inceputul lunii noiembrie albumul "Lulu". Colaborarea inedita s-a concretizat intr-un material discografic ce include 10 piese, printre care se numara "Pumping Blood" si "Mistress Dread".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea