Muzica

#Celalte Cuvinte #Marcel Breazu #Calin Pop #Celelalte Cuvinte - 30 de ani

Celalte Cuvinte si-a amanat 2 concerte din cauza starii de sanatate a basistului

Formatia celelalte cuvinte urma sa sustina in acest weekend concerte la Buzau si la Iasi, in cadrul turneului " Celelalte Cuvinte - 30 de ani ". Din pacate, cele doua concerte se amana, din cauza starii de sanatate a basistului Marcel Breazu .



Muzicianul sufera de o viroza respiratorie severa. "Am asteptat pana in ultima clipa, sperand ca starea de sanatate a lui Marcel se va imbunatati. In 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiti sa o facem de aceasta data. Ne cerem scuze fata de publicul care ne astepta.", a declarat Calin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte.

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie la Iasi, respectiv 28 ianuarie, la Buzau.

Biletele cumparate in avans raman valabile pentru 27 si 28 ianuarie. In cazul in care cei care si-au procurat bilete doresc sa-si recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vanzare de unde le-au procurat.

Turneul "Celelalte Cuvinte - 30 de ani" va fi reluat saptamana viitoare la Brasov (2 decembrie, Centrul Cultural Reduta) si la Targoviste (3 decembrie, Club La Scriitori). Turneul se va incheia pe 8 decembrie , la Sala Palatului din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea