Muzica

#fani AC/DC #AC/DC obiecte personalizate #acdc

Cei mai infocati fani AC/DC se inconjoara de obiecte personalizate care le amintesc de trupa

Una dintre cele mai cunoscute, renumite si placute trupe rock din intreaga lume si din toate timpurile se numeste AC/DC, vine din Australia si s-a format in anul 1973, fiind fondata de catre fratii Malcom si Angus Young. Aceasta trupa de hard rock/ blues rock a fost considerata de-a lungul timpului si o trupa de heavy metal, indragita asadar de fani din cei mai diversi.

 

 AC/DC a avut de-a lungul timpului numeroase schimbari de formula. Cele mai cunoscute albume ale trupei includ High Voltage, Highway to Hell, Back in Black, The Razors Edge, dar si Ballbreaker.

Tipuri de obiecte care iti pot atribui statutul de fan AC/DC

 Statutul de fan AC/DC nu este nici usor, dar nici greu de castigat. Fie ca suntem in cautare de cadouri barbati sau de cadouri femei, atat timp cat ne referim la identificarea de obiecte care ne aduc aminte de trupa preferata, nu ar trebui sa avem probleme in achizitionarea lor. Sunt fani care cunosc toate cantecele, au acasa toate albumele, ba chiar au si semnatura trupei sau au participat la concertele trupei. Sunt fani mai putin norocosi care nu au reusit sa asculte live si sa isi vada artistii preferati in carne si oase, dar care au posibilitatea sa isi achizitioneze diferite obiecte personalizate si amuzante totodata, astfel incat sa le demonstreze celor din jur ca sunt adevarati fani. Printre modelele de astfel de cadouri haioase care demonstreaza statutul de fani AC/DC se numara:

Cani care dau o aroma deosebita lichidelor pe care le consumi

 Una dintre cele mai comune forme de atasament ale fanilor AC/DC care doresc sa isi demonstreze devotamentul fata de aceasta trupa este sa utilizeze cani personalizate cu aceasta trupa. Cu siguranta, cei de la birou si cei din familie vor aprecia faptul ca prietenul sau colegul lor isi savureaza in fiecare dimineata cafeaua sau sucul de fructe dintr-o cana personalizata cu trupa preferata – de exemplu, dintr-o cana de culoare neagra in combinatie cu alb, care sa infatiseze coperta albumului de studio al trupei Back in Black. Acest model de cana din ceramica cu o capacitate de putin peste 300 ml este destinata fanilor muzicii rock, reprezentand un tribut adus memoriei vocalistului Bon Scott, decedat cu cateva luni inainte de aparitia albumului.

Covorase de intrare AC/DC

 Musafirii care isi vor sterge talpile pe covorase intrare AC/DC cu siguranta isi vor da seama din prima clipa ca pasesc in casa fanilor acestei trupe. Din oferta Ropunct nu lipseste covorasul de intrare fabricat din fibra de nuca de cocos cu suport cauciucat, cu dimensuni de 60x40 cm si un mesaj extrem de sugestiv “For Those About To Knock”, care face desigur referire la numele cunoscutului album al acestei trupe ”For Those About to Rock”. Cu certitudine acest covoras asezat la intrare, atat la exterior, cat si la interior, este cea ma buna alegere a celor care vor sa isi demonstreze calitatea de fani AC/DC.

Alte produse si obiecte personalizate

Cu siguranta fanii AC/DC vor gasi si alte modalitati prin care sa isi arate aprecierea fata de aceasta trupa. Pot sa poarte tricouri reprezentative sau sa ataseze la chei un breloc cu o semnificatie aparte, de exemplu. De asemenea, pornind de la declaratiile facute in nenumarate randuri de catre chitaristul Angus Young, legate de imensa influenta pe care a avut-o Jimi Hendrix asupra sa, poate ca nu ar fi deplasata nici achizitionarea unei cani originale infatisand unul dintre cele mai apreciate albume apartinand acestui adevarat reper al muzicii rock.

 De-a lungul timpului, AC/DC a vandut mai bine de 200 de milioane de inregistrari la nivel global, cu peste 71.5 milioane de albume numai in SUA. In mod cert si in Romania exista numerosi fani AC/DC, de toate varstele, de la cei mai tineri pana la cei mai varstnici fani ai rock-ului, care cu siguranta doresc sa isi faca pasiunea pentru aceasta trupa cunoscuta prin obiectele personalizate pe care le pot  gasi in oferta www.ropunct.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea