Muzica

#christina aguilera #kylie minogue #katy perry #adele

Ce tarife percep vedetele internationale pentru a canta la o nunta privata

In timp ce artistii nostri autohtoni se multumesc cu sume de pana in 20.000 de euro pentru un eveniment privat cum este nunta, vedetele de talie internationala nu isi arata chipul, daca sumele nu sunt din cel putin sase cifre. Recent, cantareata Adele a solicitat un onorariu fabulos pana si pentru un magnat: 100.000 de lire pe minut, pentru un mini-concert de 25 de minute. Iata cativa dintre cele mai apreciati artisti internationali, care merg sa cante la nunti doar in schimbul unor sume imense.


Adele

Potrivit contactmusic.com, artista a fost contactata de magnatul sud-african Vivian Imerman - a carui avere este estimata la 400 milioane de lire sterline -, care a rugat-o sa cante 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la un hotel de lux din Londra.

Pentru ca mini recitalul celebrei britanice l-ar fi costat 2.5 milioane de lire sterline, magnatul a renuntat la aceasta idee. "Vivian va organiza o nunta spectaculoasa. A platit-o pe Amy Winehouse cu cateva zeci de mii de lire pentru a canta la nunta Biancai, fiica lui cea mare, in urma cu trei ani. Spera sa poata face acelasi lucru si cu Adele", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Star.


Katy Perry

Si Katy Perry stie sa se vanda bine atunci cand este vorba de vocea si look-ul ei. Artista canta la nunti pe sume ce depasesc orice inchipuire. Anul trecut, ea a sustinut un show de 45 de minute la nunta din Los Angeles a fostei ei vecine, Holly Valance, cu milionarul britanic Nick Candy, pentru care a fost platita cu 1.9 milioane de dolari.


Kylie Minogue

Pentru magnatul indian Lakshmi Mittal, 55 de milioane de dolari cheltuiti pe o nunta nu inseamna prea mult, atunci cand vine vorba de nunta fiicei sale Vanisha, ce a avut loc la Palatul Versailles din Franta. Iar onorariul de 520.000 de dolari oferit lui Kylie Minogue pentru o jumatate de ora de muzica live, probabil ca este doar maruntis.


Christina Aguilera

Christina Aguilera este o alta diva obisnuita sa cante la nunti de calibru, pe sume exorbitante. In 2005, la nunta oligarhului rus Andrei Melnichenko cu Miss Iugoslavia Aleksandra Kokotovic, cantareata a primit nici mai mult, nici mai putin, de 3.6 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea