Muzica

#albume #lansare albume #albume aprilie 2013

Ce lansari albume se anunta in aprilie 2013

Aprilie este o luna propice pentru ca iubitorii de muzica buna sa-si upgradeze colectia de CD-uri si DVD-uri cu formatiile preferate sau, de ce nu, cu sounduri noi pe care nu le-au mai ascultat pana acum. Daca pentru unii din artistii de mai jos, drumul este abia la inceput, altii sunt deja consacrati, reusind sa castige respectul in inimile fanilor. Cu totii au ceva in comun insa: isi lanseaza albumele in luna aprilie 2013. Iata ce lansari vor avea loc in urmatoarea perioada!


Vita de Vie, "Acustic"

Este cel de-al optulea album al baietilor de la Vita de Vie si deja poate fi ascultat pe internet. Cele 13 melodii sunt cantate in stilul Unplugged, cu ajutorul pianului, chitarilor acustice, violoncelului, contrabasului si chitarilor electrice. "Acustic" va fi lansat pe 5 aprilie, evenimentul fiind marcat printr-un concert la Teatrul National din Bucuresti in data de 8 aprilie.



Sursa foto: bestfm.ro


Byron, "30 Seconds of Fame"

Desi lansat luna aceasta la Bucuresti, albumul bilingv "30 Seconds of Fame/30 de secunde de faima" al baietilor de la Byron va avea parte in luna aprile si de o lansare in cateva orase din tara. Asadar, vineri, 5 aprilie, va ajunge la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, 6 aprilie la Teatrul National din Targu Mures, iar 12 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Cele 13 piese vor fi disponibile in doua editii separate, in limba engleza si in limba romana. Pe langa asta, va exista si o editie limitata, lucrata "manual" de catre membrii trupei, ce va contine ambele discuri.



Sursa foto: infomusic.ro


Zdob si Zdub, "Basta Mafia"

Ultimul album cu soundul inconfundabil al moldovenilor de la Zdob si Zdub se numeste "Basta Mafia". Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti. Albumul contine 13 piese, toate energice, asa cum ne-au obisnuit baietii.



Sursa foto: getalbums.ru


Willy Moon, "Here's Willy Moon"

Ce este frumos dureaza putin. Asa este si in cazul albumului lui Willy Moon, ale caror piese puse cap la cap dureaza in jur de 30 de minute. Criticii spun ca albumul de debut al tanarului compenseaza prin faptul ca melodiile sunt "dulci". Acesta va aparea pe 1 aprilie.



Sursa foto: ytimg.com

Sursa foto principala: artitude.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea