Muzica

#bestfest #b'estfest 2013 #artisti participanti #artisti b'estfest #lista artisti

Ce artisti vor participa la B'Estfest 2013

In perioada 5 - 7 iulie 2013 se va desfasura cea de-a 7-a editie a festivalului B'Estfest Summer Camp. Evenimentul va avea loc la B’ESTFEST Park din Tunari, pe scena caruia vor urca artisti precum Nneka, Joker sau Tiamat.

Afla mai multe despre artistii care vor canta la B'Estfest Summer Camp 2013, dar si despre pretul biletelor.


Nneka

Nneka va ajunge in acest an in premiera la Bucuresti si va urca pe scena in data de 6 iulie, cand va canta piese cunoscute deja de publicul roman, printre care si faimoasa "Heartbeat".

Nneka este foarte apreciata la nivel mondial, atat de melomani, cat si de artistii care au invitat-o sa cante in deschiderea concertelor lor. Printre acesti artisti se numara Lenny Kravitz, Gnarls Barkley si Femi Kuti.


Chase&Status

Trupa Chase&Status vine pentru a treia oara in Romania si promite un spectacol de neuitat, cu lumini si proiectii impresionante.

Desi Chase&Status exista din 2003, trupa a devenit cunoscuta treptat, iar in acest moment este cel mai bine platita din Marea Britanie. Piesele de pe albumul "No More Idols" au stat in topurile muzicale timp de 35 de saptamani.


Joker

In varsta de numai 22 de ani, Joker este unul dintre cei mai de succes DJ si producatori britanici in acest moment. Joker este adeptul muzicii cu influente grime si dubstep, show-urile sale sunt de-a dreptul fascinante, iar biletele pentru acestea se vand ca painea calda.

Joker va urca pe scena festivalului in data de 5 iulie.


Nas

Celebrul rapper Nas va fi si el prezent la festivalul B'Estfest Summer Camp 2013.

Nominalizat la 4 premii Grammy, Nas este unul dintre cei mai apreciati rapperi din acest moment. De-a lungul carierei sale, artistul a lansat 10 albume, iar unele dintre acestea au fost premiate cu discul de aur si de platina.

Acesta este primul an cand Nas va ajunge in Romania, iar pe scena va urca in data de 6 iulie.

Daca vrei sa participi la B'Estfest Summer Camp 2013, poti achizitiona un abonament valabil pentru toate cele 3 zile, la pretul de 150 de ron.

Sursa foto: realitatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea