Muzica

#stefan banica #kylie minogue #directia 5 #albume #albume noi

Ce albume noi apar in luna octombrie

Luna octombrie vine cu vesti bune pentru ascultatorii de muzica din Romania. Pe langa concertele Cranberries, LMFAO si BZN, romanii au parte si de cateva lansari de albume. Iata cele mai importante lansari discografice ale lunii.

Directia 5 - Electric Love

Prezenta de mai bine de doua decenii pe scena muzicala autohtona, trupa Directia 5 vine in 2012 cu un nou album, dar si cu modificari de componenta. Astfel, Toni Seicarescu a plecat in tabara Iris, locul lui fiind luat de Costel 'Damigeana' Sandu.

Noul album pe care cei de la Directia 5 il lanseaza in octombrie se numeste "Electric Love Story", un material pe care grupul a inclus 12 piese de dragoste.

Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 30 si 31 octombrie, cu ocazia concertelor pe care formatia le va sustine pe scena Salii Polivalente.

Stefan Banica - Altceva

Un alt album asteptat de romani este cel al lui Stefan Banica. Discul, intitulat "Altceva", reprezinta o noua provocare pentru artist. De data aceasta, Banica a ales sa experimenteaze si alte zone muzicale mai putin exploatate.

"Veti regasi pe disc colaborari inedite, cu oameni la care poate nu v-ati fi asteptat, si influente muzicale din alte genuri. Dar baza ramane rock'n'roll-ul, care, pentru mine, inseamna bucuria de a canta, bucuria de a trai. Sper ca va fi un album interesant prin prisma colaborarilor si a conceptiei, atat pentru publicul meu, cat si pentru alte generatii, care, poate, nu asculta muzica mea", a declarat Stefan Banica.

La inregistrarea acestui material, Banica a apelat la urmatorii artisti: Marius Moga, Berti Barbera, Flavius Teodosiu, Chupi (Mandinga), soprana Mediana Vlad.

Kylie Minogue - The Abbey Road Sessions

Tot in luna octombrie avem parte de un nou material discografic semnat de diva australiana Kylie Minogue.

Artista sarbatoreste 25 de ani de activitate muzicala prin "The Abbey Road Sessions", un album ce contine 16 hit-uri reorchestrate si inregistrate in Abbey Road, studioul folosit in anii'60 de celebrii Beatles.

Pe lista pieselor incluse pe "The Abbey Roads Sessions" figureaza melodii precum "Can't Get You Out Of My Head", "Slow" sau "I Should Be So Lucky", dar si "Where the Wild Roses Grow", popularul duet cu Nick Cave.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea