Muzica

#albume #albume noi # lansari albume toamna # albume toamna

Ce albume noi apar in aceasta toamna

Toamna aceasta, artistii ne pregatesc lansari de zile mari. De la Bob Dylan si Green Day, pana la Kesha si No Doubt, iubitorii muzicii bune au motive de bucurie. Iata ce albume muzicale noi apar toamna aceasta.

No Doubt

Dupa 10 ani de asteptare, fanii No Doubt vor avea ocazia sa asculte un nou material de studio din partea americanilor. Cantaretii vor lansa albumul "Push and Shove" pe data de 25 septembrie. Printre piesele incluse pe album se numara "Settle Down", "Looking Hot" si "One More Summer".

Bob Dylan

Bob Dylan face muzica de ani de zile si nu pare ca s-a plictisit de acest lucru. In curand, mai exact pe data de 11 septembrie, artistul va lansa albumul cu numarul 35 din cariera. Materialul discografic se intituleaza "Tempest" si va contine piese cu tenta religioasa.

The Killers

"Battle Born" este titlul noului album The Killers. Materialul discografic va aparea pe piata in data de 17 septembrie si contine, printre altele, piese precum "Heart Of A Girl", "Flesh And Bone" si "Carry Me Home".

Pink

Dupa aproape 2 ani de zile, timp in care s-a dedicat vietii de familie, Pink revine in aceatsa toamna cu un nou album. Discul se intituleaza "The Truth About Love" si va aparea pe data de 18 septembrie.

Green Day

Rockerii de la Green Day vin nu cu unul, ci cu 3 albume noi. Trilogia va debuta pe data de 25 septembrie, cu albumul "Uno!". Dupa 2 luni, va aparea albumul "Dos!", iar dupa alte 2 luni va aparea albumul "Tre!".

Muse

Si britanicii de la Muse vor scoate un album nou in aceasta toamna. Este vorba despre albumul intitulat "The 2nd Law". Materialul contine 13 piese, printre care si lead-singleul "Survival", si va fi lansat pe data de 17 septembrie.

Aerosmith

Rockerii de la Aerosmith isi vor incanta fanii cu un nou album de studio. Este vorba despre "Music From Another Dimension", un disc ce va fi lansat in luna noimebrie. Initial, albumul ar fi trebuit sa apara la finele lunii august, insa lansarea a fost amanata cu 3 luni.

Kesha

Dupa ce a facut furori cu albumul de debut, Kesha se pregateste sa ia din nou cu asalt topurile muzicale. In aceasta toamna, ea va lansa cel de-al doilea album din cariera. Titlul discului si data de lansare nu au fost anuntate oficial, dar cu siguranta materialul nu va intarzia sa apara.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea