Muzica

#lansare album #albume noi # albume 2012

Ce albume noi apar in 2012?

Chiar daca in 2011 multi artisti si trupe s-au inghesuit sa lanseze albume, nici 2012 nu duce lipsa de lansari. Inca din vara acestui an numeroase trupe au anuntat ca au pregatite albume noi pentru 2012.

Iata care sunt cele mai asteptate albume ale anului viitor!
 

Aerosmith


Chiar daca solistul formatiei Aerosmith, Steven Tyler, a suferit o operatie la gat anul acesta, chitaristul Joe Perry a anuntat ca acesta "suna mai bine ca niciodata" si chiar trupa va lansa un album in 2012. In luna septembrie a acestui an, Steven Tyler a declarat ca albumul este aproape finalizat si ar putea fi lansat in luna martie a anului viitor.
 

Black Sabbath


Cine ar mai fi visat ca legendara trupa Black Sabbath sa se reuneasca si sa lanseze un nou album? Iata ca Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler si Bill Ward au de gand sa lanseze un nou album, in formula initiala, dupa 33 de ani, si chiar sa plece intr-un turneu mondial.
 

Dr.Dre


Rapperul Dr.Dre a anuntat ca lucrul la noul sau album, " Detox ", se apropie de final si in cateva luni va fi lansat pe piata. Desi initial "Detox" ar fi trebuit sa fie lansat in noiembrie sau decembrie 2012, albumul ar putea aparea in primavara anului viitor.
 

Robbie Williams


Britanicul Robbie Williams a declarat ca va lansa in 2012 un nou album, la trei ani de la aparitia ultimului sau material discografic, "Reality Killed The Radio Star".

Intre timp, Robbie a mai lansat o complilatie greatest hits , insa pentru 2012 are pregatite piese cu totul noi.
 

No Doubt


Solista Gwen Stefani a confirmat faptul ca trupa No Doubt va lansa un nou material discografic anul viitor. Totusi, fanii trupei mai au de asteptat pana cel mai devreme in primavara lui 2012.
 

Paul McCartney


Fostul membru al trupei The Beatles a declarat ca noul sau album, al carui titlu nu a vrut sa-l dezvaluie, va fi lansat in februarie 2012. Printre invitatii speciali ai artistului se numara Eric Clapton si Stevie Wonder .
 

Madonna


Madonna a anuntat in cadrul Festivalului de Film de la Venetia ca va lansa un nou album de studio in primavara viitoare. Acesta ar fi cel de-al 12-lea album al artistei americane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea