Muzica

#albume noi #recomandari #lady gaga #coldplay

Ce albume noi ascultam in 2011

Anul 2011 aduce romanilor, pe langa concerte de marca, si aparitii discografice pe care multi le asteapta cu sufletul la gura.  Vom avea noi albume de la Lady Gaga, U2, Inna, Holograf si multe alte nume pe care va las sa le descoperiti in cele ce urmeaza.

CRBL, Smiley, Omu Negru, Francezu si Piticu sau, mai pe scurt, trupa ”.

In 2011, ar trebui sa apara si "Zebra", cel de-al patru album al trupei Morandi. Deomcadata, Marius Moga si Andrei Ropcea au lansat de curand un al treilea single de pe acest material, “ Midnight Train ”.

Anul 2011 ne aduce si cel de-al doilea album al Innei. Discul se va numi "Powerless" si va fi realizat tot in colaborare cu Play&Win, echipa de producatori  care a dominat in ultimii ani muzica dance din tarile din sud-estul Europei.

Si cei de la Holograf lanseaza un material discografic. Este vorba despre cel de-al doilea album unplugged al formatiei dupa “Holograf-69% Unplugged” (1996). Albumul contine piese inregistrate la concertele unplugged de la Cinema Patria, Bucuresti, din 25 si 26 octombrie 2010.

Irlandezii de la U2 lucreaza de zor la un nou album, "Songs of Ascent", asteptat sa apara in primavara. Si cum unul dintre producatori este will.i.am de la Black Eyed Peas, nu ar fi exclus sa auzim sonoritati din zona dance/club pe acest material.

In 2011 sunt sanse mari sa ascultam si cel de-al cincilea album ,  Chris Martin, solistul trupei, povestea in urma cu ceva timp ca va fi diferit fata de albumele “cuminti” aparute pana acum. Martin a marturisit ca versurile pieselor au ca sursa de inspiratie desenele grafitti din New York-ul anilor ’70.

Multi asteapta cu sufletul la gura noul album Lady Gaga. Excentrica artista a anuntat ca noul disc se va numi "Born This Way" si va fi disponibil pe piata incepand cu 23 mai. Albumul va fi un mix intre dance pop-ul care a facut-o faimoasa pe Gaga si elemente rock imprumutate din muzica lui Elton John si Bruce Springsteen .

”, un fel de avanpremiera a noului sau album, pe care il asteptam in luna martie. Judecand dupa cum suna “ Hold It Against Me ”, Britney se indeparteaza de pop-dance-ul care a consacrat-o, cochetand din ce in ce mai mult cu muzica electronica.

Mult asteptatul album Red Hot Chili Peppers urmeaza sa apara in mai sau iunie, potrivit spuselor tobosarului Chad Smith. Este primul disc pe care poate fi ascultat John Klinghofffer, chitaristul care l-a inlocuit pe John Frusciante.  In schimb, producatorul albumului este acelasi Rick Rubin, cel care si-a pus amprenta asupra creatiilor unor ca trupe ca Slayer, Public Enemy, Metallica, Run D.M.C., AC/DC.

Lil Wayne nu a pierdut timpul la inchisoare, ci l-a folosit cu cap, compunand o serie de melodii pe care le va include pe un material, pe care-l va boteza "The Carter IV". Deocamdata nu se stie data la care acesta va fi lansat oficial.

Incepand cu 7 martie, se va comercializa " ", un nou material discografic semnat R.E.M. Basistul Mick Mills a dezvaluit si cativa artisti cu care R.E.M. colaboreaza pe acest disc: Eddie Vedder (Pearl Jam), Patti Smith si Peaches. “Discul va fi total diferit fata de ‘Accelerate’ (2008). Piesele sunt compuse intr-o varietate de ritmuri si tempo-uri, unele chiar lente, dar foarte frumoase, altele intr-un mid-tempo sufocant", sustine Mills.

Punk-rockerii de la ", un album live care va aparea pe 15 martie 2011 si care deja poate fi precomandat de pe Amazon.com.

Dupa reusitul turneu “Unicorns N' Rainbows”, realizat in formula de aur (Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, DJ Lethal, John Otto) si  care a ajuns in 2009 si la Bucuresti, Limp Bizkit se pregateste sa atace in 2011 cu albumul “ Gold Cobra ”.

Roxette revine in atentia fanilor sai, dupa o pauza de aproape un deceniu, cu un nou material discografic ce urmeaza a fi lansat pe 11 februarie 2011. Albumul se va numi " Charm School " si va fi promovat in cadrul turneului mondial pe care celebrul duo suedez il va intreprinde in acest an.  Pe harta turneului figureaza si Romania, Roxette urmand sa concerteze pe 31 mai la Zone Arena din Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea