Muzica

#pop #rock #dance #electro #alte-genuri #lansari #albume #2010

Ce albume ne pregatesc artistii in 2010?

Suntem in 2010 si deja putem  intocmi o prima lista cu albume care urmeaza sa apara in acest an. Eminem, Christina Aguilera,  Parazitii, Iris sunt doar cativa dintre artistii care vor lansa anul acesta noi materiale discografice.

26 ianuarie 2010 este un prilej de bucurie pentru iubitorii folkului care vor putea sa-si achizitioneze “Cantece de semineu ”, noul disc al lui  din partea lui  spune ca a ascultat cateva piese noi, inca nefinisate, care vor fi incluse pe noul album. Exista zvonuri care spun ca discul s-ar putea lansa in vara acestui an, insa n-ar fi exclus ca aparitia sa fie amanata . Sa nu uitam ca  ”. Potrivit spuselor tobarului Chad Smith, discul ar putea fi lansat la finele anului.

La sapte ani de la lansarea ultimului lor material discografic “100th Window”,  .
 

Al patrulea album solo al lui  material discografic, intitulat "Soul Sucka", va fi lansat in iunie 2010. Produs de Ozzy Osbourne si Kevin Churko, "Soul Sucka" este primul material discografic pe care va aparea Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Cele mai vechi inregistrari ale lui 2Pac ies la iveala pe 16 iunie 2010, exact in ziua in care rapper-ul american ar fi implinit 39 de ani. “Shakurspeare”, caci asa se numeste albumul, este un prilej de a asculta cum canta 2Pac la varsta de 16 ani, la vremea in care era cunoscut sub numele de MC New York.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea