Muzica

#mtv europe music awards 2012 #castigatori #mtv #mtv europe music awards #castigatorii premii mtv

Castigatorii MTV Europe Music Awards 2012

Cea de-a 19-a editie a galei MTV Europe Music Awards 2012 a avut loc duminica, 11 noiembrie 2012, la Festhalle din Frankfurt.

Marii castigatori ai serii au fost Taylor Swift si Justin Bieber. Cantareata country americana a fost nominalizata la cinci categorii si a plecat acasa cu trei premii: "Best Female Act", "Best Look", "Best Live". Judecand dupa reactiile sale, Swift nu se astepta sa castige atatea premii. "Drei? Drei? (trei in limba germana - n.r)? Nu-mi vine sa cred ca mi-ati dat trei premii!", le-a spus tanara artista celor 7.000 de spectatori prezenti la decernarea MTV EMA 2012.

Justin Bieber a confirmat si el ca inca este unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. Starul canadian s-a ales cu trei premii: "Best Pop", "Best World Stage" si "Best Male". La "Best Male", lupta a fost stransa, Bieber reusind sa le "ia fata" experimentatilor Kanye West, Flo Rida, Pitbull si Jay-Z.

Boy-band-ul britanic One Direction s-a impus la categoriile "Best New Act" si "Biggest Fans".


Premiera la gala MTV EMA 2012

Psy, sud-coreeanul care a facut furori in acest an cu hit-ul "Gangnam Style", a fost si el premiat, castigand la categoria "Best Video". Psy a fost prezent la eveniment, ba chiar a si cantat cu aceasta ocazie. Este pentru prima oara cand un cantaret din Coreea de Sud canta la gala MTV Europe Music Awards.



Pe lista cantaretilor care au evoluat duminica seara pe scena MTV EMA 2012 au mai figurat The Killers, No Doubt, Rita Ora, Taylor Swift, Alicia Keys, Carly Rae Jepsen.


Surprize la MTV Europe Music Awards 2012

Gala de duminica seara nu a fost lipsita de surprize. Desi era nominalizata la sase categorii, Rihanna nu a castigat niciun premiu. La fel de ghinionista a fost si Lady Gaga, cantareata care ne-a vizitat tara in luna august.

Si in acest an, MTV a acordat trofeul "Global Icon", categorie introdusa in 2010. Premiul a fost acordat postum regretatei Whitney Houston.

Iata lista completa a castigatorilor MTV EMA 2012:

Best Female: Taylor Swift
Best Song: Carly Rae Jepsen - "Call Me Maybe"
Best Male: Justin Bieber
Best Live: Taylor Swift
Best Look: Taylor Swift
Global Icon: Whitney Houston
Best Video: PSY - "Gangnam Style"
Best Worldwide Act: Han Geng (Asia Pacific)
Biggest Fans: One Direction
Best World Stage: Justin Bieber
Best Push: Carly Rae Jepsen
Best Alternative: Lana Del Rey
Best Electronic: David Guetta
Best Hip-Hop: Nicki Minaj
Best New Act: One Direction
Best Pop: Justin Bieber
Best Rock: Linkin Park

Sursa foto: thehothits.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea