Muzica

Castiga albumul de debut al lui Amy Macdonald

.

„This Is The Life” este albumul de debut al lui Amy Macdonald , o aparitie proaspata pe scena muzicala, venita tocmai din Scotia. Amy a simtit de mica chemarea muzicii si s-a indreptat cu pasii repezi, prin forte proprii, spre indeplinirea acestui vis.

Compzitoare si interpreta, la cei doar 19 ani ai ei, artista isi scrie piesele cu , daruirea si profesionalismul unui adevarat cunoscator al industriei muzicale. Inzestrata cu o voce puternica si o incredere in sine care depaseste cu mult granitele varstei ei, cu siguranta ca Amy va depasi cele mai optimiste asteptari in ceea ce o priveste.

al artistei contine 10 piese ce imbina armonios sunetul traditional folk/rock cu versurile pline de . Materialul discografic a ajuns deja pe locul 1 in topurile de specialitate din Marea Britanie, iar artista promite a fi o adevarata revelatie a anului 2008.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 castigatori ai unui CD cu albumul “This Is The Life” al lui Amy Macdonald. Tot ce trebuie sa faci este sa ai concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Amy Macdonald”. Nu uitati sa mentionati si datele voastre de contact (numele complet, adresa, telefon).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul Acasa.ro cat si personal prin e-mail .

Castigatorii concursului sunt: 

Stan Petronela

Prodan George 

Matei Alexandru 

Purdila Eugen 

Nicolaescu Razvan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea