Muzica

Castiga 3 CD-uri cu Juanes

Acasa.ro si Universal Music Romania iti ofera posibilitatea de a intra in posesia celui mai nou album al lui Juanes .

Declarat cea mai importanta figura a muzicii latino de catre Los Angeles Times, Juanes este la cel de-al patrulea album de studio “La Vida... Es Un Ratico”, care vine dupa aclamatul “Mi Sangre”, ajuns pe locul 1 in topurile din 41 de tari, cu vanzari de peste 4 milioane de exemplare in intreaga lume.

Titlul albumului, inregistrat in totalitate in limba spaniola , a fost inspirat de un eveniment nefericit din viata artistului, moartea unei rude, mai exact de replica pe care mama artistului a avut-o la aflarea vestii triste: “Life is a moment...”.

Continuand sa perfectioneze armonizarea sound-ului rock deja binecunoscut cu ritmuri traditionale columbiene, piesele de pe acest album imbina 2 teme principale: speranta ca societatea se poate schimba si impresii personale despre dragoste si relatii. “Me Enamora” este primul single de pe mult asteptatul album al lui Juanes, “La Vida...Es Un Ratico”

Pentru a intra posestia celui mai nou album Juanes trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Muzica in perioada 10 - 14 iulie si sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste primul single ce promoveaza noul album Juanes?

Trimite raspunsul pana pe 14 iulie la adresa de e-mail: concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Juanes”. Nu uita sa mentionezi si datele tale de contact (numele complet, adresa, telefon, seria si numarul buletinului).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 3 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul www.acasa.ro cat si personal prin e-mail.

Castigatorii sunt:

Ionut Petrescu

Diana Lupu

Andrei Plugaru 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea