Muzica

#supererou #supereroi #asemanare supereroi

Care supererou Marvel se potriveste cel mai bine cu personalitatea ta? Afla aici!

Marvel a cucerit lumea cinematografica in ultimii ani, initial cu lansarea seriei "X-Men" si, mai apoi, cu "Razbunatorii". Daca esti fan al supereroilor Marvel, cu siguranta ai descoperit ca unii iti sunt mai dragi decat altii si ca personalitatea proprie este mai compatibila cu a unora dintre ei, in detrimentul altora. Acestea fiind spuse, daca Zana cea Buna ti-ar putea indeplini o dorinta, tu in ce supererou Marvel te-ai transforma?

Hulk

Ti se intampla sa fii cat se poate de calm pentru ca, doua minute mai tarziu, sa ai o criza de furie imposibil de controlat? Ei bine, atunci te poti regasi in celebrul personaj Hulk. Partea buna este ca, desi ai o personalitate duala, accesele tale de furie pot fi indreptate - cu succes - asupra celor care te supara, intocmai ca supereroul Marvel Hulk.

Sursa foto: hdwallpapers.in

Omul de Fier

Ai o avere fabuloasa, esti un geniu, ai charisma si te implici in acte caritabile? In acest caz, te-ai putea transforma cu usurinta in Omul de Fier (Iron Man)! Bineinteles, iti mai trebuie si un costum ultraperformant pe care probabil ti-l poti procura (sau construi?), din moment ce situatia ta financiara este infloritoare...

Sursa foto: technews.fr

Capitanul America

Este drept ca serul l-a transformat pe Steve Rogers in viteazul Capitan America, insa ce conteaza cel mai mult, de fapt, este caracterul acestui supererou Marvel, integritatea si calitatile de lider de care da dovada. Toate acestea iti par cunoscute? Atunci probabil ai putea intra cu usurinta in pielea lui Captain America.

Sursa foto: w8themes.com

Wolverine

Te-ai simtit toata viata ca un inadaptat? Cine stie, poate ca esti mutant! Wolverine, unul dintre cele mai indragite personaje ale seriei "X-Men", s-a nascut cu instincte animale si o capacitate incredibila de a se regenera, calitate care il face foarte greu de ucis.

Esti rezistent in fata bolilor? Nu mai tii minte cand ai fost racit ultima data? Ai simturile ascutite? In acest caz, esti copia fidela a lui Wolverine. Tot ce iti mai trebuie sunt doua perechi de gheare - neaparat din adamantium!

Sursa foto: movieworkouts.com

Femeia Invizibila

Esti o buna ascultatoare? Preferi sa observi decat sa te implici in conversatii sau sa fii centrul atentiei? La fel si Sue Storm, Femeia Invizibila din benzile desenate Marvel!

Sursa foto: fanpop.com

Sursa foto: geeknation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea