Muzica

#album nou #sugababes #sugababes revine #trupa sugababes

Cantaretele din formula originala Sugababes, revenire pentru 1 milion de lire

Keisha Buchanan, Mutya Buena si Siobhan Donaghy, cele trei cantarete din formula originala a trupei Sugababes au semnat un contract de 1 milion de lire sterline pentru lansarea unui album care va marca revenirea lor pe scena muzicala.

Totusi, cantaretele nu au dreptul sa foloseasca numele de Sugababes, deoarece trupa este formata in prezent din alte artiste, care nu au legatura cu inceputurile formatiei, se arata in thesun.co.uk.

Prima care a parasit trupa, in 2001, a fost Siobhan si a fost inlocuita cu Heidi Range. Au urmat Mutya, in 2005, fiind inlocuita de Amelle Berrabah si Keisha, in 2009, al carei loc a fost luat de Jade Ewen.

Formatia Sugababes a fost infiintata la Londra, in 1998 si au fost lansate 16 melodii de succes, care s-au plasat in "top 40", in intreaga lume.

In 2006, trupa Sugababes a fost premiata de Guinnes World Record, pentru "cea mai buna interpretare feminina a secolului".

foto : pinkdivacutie.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea