Muzica

#cantece sarbatri copii #cadou muzical #cantece copii #sarbatori #copii

Cadoul muzical perfect de Sarbatori pentru orice copil

Proiectul “Cutiuta Muzicala”, coordonat de Liliana Stefan si produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu un nou album, “Colectia Cantece de iarna”, perfect pentru Sarbatori!

Cele sapte vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic sunt Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Andra, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Malina Olinescu.

Noua Cutiuta Muzicala contine opt cantecele: “Mos Craciun vine-n oras”, “Saniuta”, “Omul de zapada”, “Mos Craciun mai stai un pic”, “Mos Craciun cu plete dalbe”, “Craciunul a venit”, “Tu steluta stralucesti”, “Astazi s-a nascut Hristos”. Pentru colindul “Mos Craciun vine-n oras”, partea de backing vocals a fost asigurata de corul de copii Urban Kids.

Orchestratiile au fost realizate de Ionut Grigore, iar de inregistrari si mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuta Muzicala” a debutat acum 13 ani si a devenit in scurt timp cel mai puternic brand de pe piata muzicala romaneasca, care se adreseaza deopotriva copiilor si parintilor.

“Colectia Cantece de iarna” poate fi deja cumparat din hypermaketuri si magazinele de specialitate din toata tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea