Muzica

#11 aprilie 2009 #sala palatului #bucuresti #mihai traistariu #c.c. catch #concert #cronica #alte-genuri #pop

C.C. Catch la Bucuresti – un exces de megamixuri (cronica)

Anuntat de organizatori drept unul din cele mai importante evenimente muzicale ale anului, concertul C.C. Catch de la Bucuresti nu s-a ridicat la nivelul superlativelor atribuite.
 
Din start, alegerea lui Mihai Traistariu pentru deschiderea concertului nu mi s-a parut tocmai potrivita, iar publicul a fost cam de aceasi parere. Traistariu a avut o aparitie consistenta si a stat pe scena poate chiar mai mult decat cantareata de origine olandeza.
 
Totusi, a avut cateva ”surprize”, despre care pot spune ca au fost o alegere buna pentru a salva ceea ce parea ca devine un spectacol potrivit mai degraba unui teatru de vara . A prezentat doua tinere talente , a cantat in duet cu una din castigatoarele festivalului „Steaua fara nume” (cu mai bine de 30 de ani in urma), a combinat intr-un megamix cateva piese de referinta din folclorul romanesc si in final a cantat piese mai recente. Cu acest prilej, Traistariu si-a  exprimat intentia de a participa la Eurovision in 2010, pe care spera sa-l si castige.
 
 
 
Dupa o pauza de cateva minute, si-a facut aparitia pe scena mult asteptata artista. Imediat, intreaga atmosfera s-a schimbat, chiar daca scena nu a avut parte de vreo modificare. Cu greu se putea sta jos la auzirea unor piese precum „House of mystic lights” sau „I can lose my heart tonight”.
 
In total, artista nu a cantat mai mult de 7 piese, iar acestea au fost repetate in cadrul celor 3 megamixuri. Coregrafia a fost aproape inexistenta, fiind foarte liniara si simplista. C.C. Catch a fost coplesita de reactia publicului, dar nu a raspuns cu aceeasi intensitate si entuziasm.
 
Nostalgici si usor dezamagiti , spectatorii au plecat poate putin mai devreme decat se asteptau. Chiar daca nu am asistat la un concert spectaculos, a fost o adevarata placere sa ascult piesele artistei C.C. Catch.
 
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea