Muzica

#byron #videoclip byron #videoclip nou byron #road trip

byron a lansat videoclipul piesei "Road Trip"

byron a lansat zilele trecute videoclipul piesei "Road Trip". Acesta cuprinde un colaj cu trupa, atat de pe scena, cat si de pe drum, instantanee surprinse in cadrul turneului de promovare a DVD-ului 'Live Underground'.

Piesa "Road Trip" va aparea pe viitorul album byron, care este asteptat in magazine in primavara anului 2013. Materialul poarta momentan numele de "Long Story Short".



Trebuie amintit si faptul ca cei de la byron a lansat, de curand, si o aplicatie mobila pentru Android, care aduce intr-un singur loc toate informatiile legate de trupa.

Trupa byron s-a format in 2006 iar albumul de debut, "Forbidden Drama", a fost lansat in octombrie 2007. Structurat in trei acte, ca o piesa de teatru, pe acest material se gaseste un melanj eclectic de art-rock si rock alternativ, cu tuse progresive si clasice. Mai tarziu trupa a re-orchestrat piesele pentru un spectacol 100% unplugged, acesta aparand in 2008 pe DVD-ul live "Acoustic Drama" - primul DVD unplugged romanesc.

Foto: dli.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea