Muzica

#britney spears #concert Britney Spears #bilete concert Britney Spears

Britney Spears a redus preturile biletelor din cauza vanzarilor slabe

Britney Spears si echipa sa manageriala au decis sa reduca preturile biletelor la concertele din Marea Britanie din cauza vanzarilor foarte slabe.



S-au dus vremurile in care Britney Spears sustinea concerte sold-out. Fanii artistei nu mai sunt atat de interesati de concertele ei si nu se mai ingramadesc la casele de bilete.

Astfel, cel mai ieftin bilet la concertele divei din Londra a fost redus de la 55 de lire la 30.

Organizatorii showurilor sunt ingrijorati de vanzarile foarte slabe si cred ca doar o scadere a preturilor ar putea umple sala de 16.000 de locuri.

Alti promoteri au ales sa puna anumite categorii de bilete la promotie . Fanii platesc pretul unui bilet si primesc inca un tichet gratuit.

Britney Spears va incepe turneul de promovare a albumului ' Femme Fatale ' in Marea Britanie pe 27 octombrie . In aceeasi perioada, cantareata va lansa in Regat noul ei single, 'Criminal'.

Videoclipul melodiei a fost intens criticat de britanici din cauza imaginilor in care vedeta alearga cu un pistol in mana.



Sursa foto: celebrityscoops.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea